به گزارش ایکنا از البرز به نقل از کمیته امداد امام خمینی (ره) البرز، غلامحسین پورمنافی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) البرز با اشاره به اینکه هشت هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی طی سال جاری به نیازمندان این استان پرداخت شد، اظهار کرد: در این مدت هفت هزار و۴۹۰ فقره تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان البرز پرداخت شده است .
وی با اشاره به اینکه سال گذشته برای دو هزار نفر از مددجویان جشن خودکفایی گرفته شده که با رسیدن به درآمد پایدار از خدمات مستمر کمیته امداد خارج شدهاند، گفت: سال گذشته کمیته امداد استان موفق به جذب ۹۶ درصد از تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ شد.
پورمنافی تصریح کرد: این تسهیلات در قالب طرح های دامداری، کشاورزی، صنایع تولیدی ، خدماتی و صنایع دستی در جهت توانمندی اقتصادی خانواده های نیازمند پرداخت شده است.
وی گفت: کمیته امداد افزون بر پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به نیازمندان به آموزش، کاریابی و طرح راهبران شغلی نیز توجه دارد و در این زمینهها نیز توفیقات خوبی کسب شده است.
انتهای پیام