کد خبر: 4293319
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۸

رسانه‌های البرز؛ سلاح کلیدی در نبرد با فساد و منکرات اجتماعی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز گفت: رسانه‌ها به‌عنوان نهادهای اطلاع‌رسان و پل ارتباطی میان ستاد امر به معروف و جامعه، نقش بی‌بدیلی در کشف، پیگیری و اطلاع‌رسانی فسادها و منکرات اجتماعی دارند.

ابراهیم شریفی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز
به گزارش ایکنا از البرز، ابراهیم شریفی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، روز سه‌شنبه، 17 تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در این اداره‌کل برگزار شد، اظهارکرد: امر به معروف صرفاً محدود به بحث حجاب و عفاف نیست بلکه شامل مقابله با انواع منکرات اجتماعی، فساد مالی و مشکلات متعدد دیگر است که در جامعه ما وجود دارد. قیام امام حسین (ع) نیز بر پایه احیای ارزش‌های عزت، آبرومندی و آزادگی شکل گرفت و امروز نیز ما باید همین مسیر را ادامه دهیم.
 
این مسئول به مشکلات پیش‌رو برای تحقق اهداف این ستاد اشاره کرد و گفت: یکی از مسائل اصلی، نبود برنامه‌ریزی هدفمند و اولویت‌بندی دقیق در مواجهه با مصادیق منکر است. ما اگر بتوانیم با توجه به شرایط زمانی و واقعیت‌های جامعه، منکرات را به درستی شناسایی و دسته‌بندی کنیم، می‌توانیم اولویت‌بندی مناسب‌تری ارائه دهیم و از پراکنده‌کاری جلوگیری کنیم.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز افزود: همچنین اگر امکانات به صورت منسجم در اختیار اعضا قرار گیرد و دستگاه‌های عضو بتوانند با یکدیگر همکاری و هم‌افزایی مناسبی داشته باشند، می‌توان دغدغه‌ها و مسائل را به شکل جامع‌تر و اثربخش‌تری پوشش داد. به عبارت دیگر، برای رسیدن به اهداف ستاد، علاوه بر برنامه‌ریزی، همکاری بین دستگاه‌ها و همچنین پایبندی اعضا به اجرای مصوبات بسیار اهمیت دارد.
 
شریفی توضیح داد: البته نباید فراموش کنیم در صورتی که اعضای ستاد، به ویژه اعضای فرهنگی به طور جدی نسبت به اجرای تصمیمات مصوب پایبند نباشند، به مرور زمان اثرگذاری و کارکرد ستاد کاهش خواهد یافت و تصمیمات اتخاذ شده در جامعه به شکل مطلوب مشاهده نمی‌شود.
 
این مسئول در ادامه به اهمیت زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای ارتقای کارایی ستاد اشاره کرد و گفت: باید در ایجاد بسترهای مناسب سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پیشرو باشیم و با شناخت صحیح از زمان و اولویت‌ها، فعالیت‌های خود را متمرکز کنیم. این سه مولفه می‌تواند به عنوان ارکان اصلی افزایش اثربخشی ستاد مطرح باشد.
 
وی همچنین نقش رسانه‌ها را در تقویت و اثرگذاری مصوبات ستاد امر به معروف و نهی از منکر بسیار مهم دانست و تاکید کرد: رسانه‌ها به عنوان نهادهای اطلاع‌رسان، قدرت تاثیرگذاری زیادی در جامعه دارند و بسیاری از فسادها و مشکلات اجتماعی از طریق پوشش و پیگیری رسانه‌ای کشف و اطلاع‌رسانی شده‌اند. اگر تعامل و همکاری منطقی میان رسانه‌ها و ستاد ایجاد شود می‌توانیم شاهد اثرگذاری بیشتری از مصوبات ستاد در جامعه باشیم.
 
شریفی در پایان گفت: امیدواریم این نشست مبنایی باشد برای همکاری‌های جدی‌تر و برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تر که در نهایت به ارتقای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در استان البرز منجر شود.
 
 
انتهای پیام
captcha