کد خبر: 4293531
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۵

میزبانی امامزاده طاهر (ع) کرج از مرحله شهرستانی مسابقات اوقاف

مرحله شهرستانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با مشارکت گسترده متسابقین، از روز پنج‌شنبه ۱۹ تیرماه در آستان مقدس امامزاده طاهر (ع) کرج آغاز می‌شود.

قرآن کریم

حجت‌الاسلام احمد اشرفی، رئیس اداره قرآنی اوقاف البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: مرحله شهرستانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با مشارکت گسترده متسابقین، از روز پنج‌شنبه ۱۹ تیرماه آغاز می‌شود.

وی گفت: این دوره از رقابت‌ها با حضور قاریان، حافظان، مؤذنان و دعاخوانان در دو بخش آقایان و بانوان و در رشته‌های مختلف قرآنی در محل سالن اجتماعات آستان مقدس امامزاده طاهر(ع) برگزار می‌شود.

اشرفی توضیح داد: روز پنج‌شنبه ۱۹ تیرماه، مسابقات رشته‌های حفظ ۵، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ جزء در بخش آقایان از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر برگزار خواهد شد. همچنین، در نوبت عصر همان روز، متسابقین رشته‌های اذان و دعاخوانی از ساعت ۱۳ تا ۱۷ با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

این مسئول گفت: روز جمعه ۲۰ تیرماه نیز رقابت‌های آقایان در دو رشته ترتیل و قرائت تحقیق پیگیری خواهد شد؛ به‌گونه‌ای که مسابقات ترتیل از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر و قرائت تحقیق از ساعت ۱۳ تا ۱۷ عصر برگزار می‌شود.

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف البرز در ادامه از برگزاری مسابقات بخش بانوان در سه روز متوالی خبر داد و گفت: در روز شنبه ۲۱ تیرماه، ابتدا مسابقات حفظ ۵ جزء از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر و سپس حفظ ۱۰ جزء از ساعت ۱۳ تا ۱۷ عصر برگزار می‌شود.

به گفته وی، روز یکشنبه ۲۲ تیرماه، بانوان شرکت‌کننده در رشته‌های حفظ ۲۰ و ۳۰ جزء از ساعت ۸ تا ۱۲ ظهر و در ادامه آن، شرکت‌کنندگان رشته‌های قرائت و دعاخوانی از ساعت ۱۳ تا ۱۷ با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

اشرفی در پایان خاطرنشان کرد: آخرین روز رقابت‌ها نیز به مسابقات رشته ترتیل در بخش بانوان اختصاص دارد که روز دوشنبه ۲۳ تیرماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر برگزار خواهد شد.

وی ضمن دعوت از عموم علاقه‌مندان به شرکت در این برنامه قرآنی، اظهار امیدواری کرد برگزاری این مرحله از مسابقات گامی مؤثر در راستای ترویج معارف قرآن کریم در سطح شهرستان کرج باشد.

انتهای پیام
captcha