به گزارش ایکنا از البرز، فرهاد شیبک، فرماندار اشتهارد، صبح امروز، 12 آبان در جلسه هماهنگی ستاد بزرگداشت یومالله ۱۳ آبان این شهرستان با تبریک این روز، فرهنگ استکبارستیزی که بنای آن توسط امام راحل با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گذاشته شد را موجب سرافرازی، پیشرفت و تقویت جبهه مقاومت دانست و گفت: در برابر تجاوز و زورگوییهای استکبار و در رأس آن آمریکا باید مقاومت کرد.
وی بیان کرد: هزینه تسلیم در برابر قدرتها، ذلت و خواری و ضعف است، اما در مقابل، ایستادگی و مقاومت در برابر جبهه استکبار، موجب عزت و سرافرازی میشود.
فرماندار اشتهارد با اشاره به وضعیت شیوع کرونا طی دو سال اخیر که مانع برگزاری این مراسم باشکوه شده است، متذکر شد: با توجه به این شرایط، امسال این مراسم باید پرشورتر از قبل برگزار شود و براساس اعلام ستاد ملی کرونا، تجمع در فضای باز و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی فردی و عمومی بلامانع است.
انتهای پیام