کد خبر: 4325492
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۹

برگزاری دوره آموزشی مدیریت و راهبری مؤسسات قرآنی در البرز

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز از برگزاری دوره آموزشی ویژه مدیران مؤسسات و مراکز قرآنی مردم‌نهاد با عنوان مدیریت و راهبری مؤسسه قرآنی خبر داد.

ابراهیم شریفی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز

ابراهیم شریفی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز در گفت‌‍وگو با ایکنا از البرز با اشاره به جایگاه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد در جامعه اظهار کرد: مؤسسات و مراکز قرآنی، همواره یکی از ستون‌های اصلی ترویج فرهنگ قرآن کریم و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و دینی در سطح جامعه هستند. نقش این مراکز محدود به آموزش‌های قرآنی نیست، بلکه آن‌ها به‌عنوان پل ارتباطی میان جامعه و ارزش‌های دینی و فرهنگی عمل می‌کنند و بنابراین ارتقای سطح مدیریتی مدیران این مؤسسات می‌تواند تأثیر چشمگیری در کیفیت برنامه‌ها و گستره فعالیت‌ها داشته باشد.

وی با بیان اینکه مدیریت مؤسسات قرآنی نیازمند مهارت‌های تخصصی و تجربه‌محور است، افزود: یکی از چالش‌های اصلی بسیاری از مؤسسات، نبود ساختار مدیریتی منسجم و استراتژی مشخص برای توسعه فعالیت‌هاست. دوره آموزشی مدیریت و راهبری مؤسسه قرآنی به‌گونه‌ای طراحی شده که علاوه بر آموزش مفاهیم نظری، مدیران با تجربیات عملی و راهبردهای موفق مدیریتی آشنا شوند تا بتوانند مؤسسات خود را با کیفیت و اثربخشی بیشتری اداره کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز تصریح کرد: این دوره ویژه مدیران مؤسس و مدیران عامل مؤسسات و مراکز قرآنی مردم‌نهاد است و تلاش شده تا همه بخش‌های آموزشی آن پاسخگوی نیازهای واقعی فعالان این حوزه باشد. ما معتقدیم که توانمندسازی مدیران نه تنها موجب بهبود مدیریت داخلی مؤسسات می‌شود، بلکه به انسجام و هم‌افزایی میان مؤسسات قرآنی در سطح استان و کشور کمک می‌کند.

شریفی با اشاره به جزئیات این دوره گفت: دوره آموزشی مذکور در مجموع شامل ۳۰ ساعت آموزش تخصصی است که ترکیبی از کلاس‌های مجازی و حضوری را دربرمی‌گیرد. این ساختار دو بخشی به مدیران امکان می‌دهد ضمن بهره‌مندی از آموزش‌های آنلاین، تجربه عملی و تعاملی در جلسات حضوری داشته باشند. جزئیات برنامه‌های آموزشی، زمان‌بندی کلاس‌ها و شیوه‌های ثبت‌نام از طریق سامانه جامع مدیریت امور قرآنی «حمد» در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

این مسئول در ادامه با تأکید بر اهمیت مشارکت فعال مدیران در این دوره افزود: تجربه نشان داده است که آموزش‌های تخصصی و تمرین‌های عملی، نقش مهمی در ارتقای مهارت‌های مدیریتی مدیران دارند. مدیرانی که با اصول مدیریت پروژه، برنامه‌ریزی استراتژیک، جذب منابع و ارزیابی عملکرد آشنا باشند، می‌توانند فعالیت‌های مؤسسات خود را با نظم، دقت و کارآمدی بیشتری پیش ببرند و در نهایت سطح خدمات فرهنگی و قرآنی به جامعه ارتقا یابد.

شریفی با بیان اینکه مؤسسات قرآنی باید نقش فعال و راهبردی در جامعه ایفا کنند، گفت: این مراکز نه تنها آموزش‌دهنده قرآن و معارف دینی هستند، بلکه می‌توانند به عنوان بستری برای توسعه فرهنگ اخلاقی و اجتماعی عمل کنند. بنابراین، سرمایه‌گذاری بر روی مدیران این مؤسسات به معنای سرمایه‌گذاری بر کیفیت و اثرگذاری کل فعالیت‌های قرآنی در جامعه است.

وی ادامه داد: همکاری و تبادل تجربه میان مدیران مؤسسات مختلف، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این دوره خواهد بود. با ایجاد فرصت‌های شبکه‌سازی و تعامل حرفه‌ای، مدیران می‌توانند از تجارب موفق دیگر مؤسسات بهره‌مند شده و الگوهای مدیریتی نوین را در مراکز خود پیاده‌سازی کنند. این امر به انسجام و همگرایی فعالیت‌های قرآنی در سطح استان و حتی کشور کمک شایانی خواهد کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز  بیان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند تا ۱۵ دی‌ماه جاری برای ثبت‌نام اقدام کنند. ما توصیه می‌کنیم مدیران مؤسسات قرآنی هرچه سریع‌تر نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند تا فرصت بهره‌مندی از این آموزش‌های تخصصی از دست نرود.

وی در پایان گفت: هدف اصلی ما از برگزاری این دوره، تقویت ظرفیت‌های مدیریتی و توانمندسازی مدیران مؤسسات قرآنی است. هر چه مدیران این مراکز توانمندتر شوند، سطح برنامه‌های فرهنگی و قرآنی نیز ارتقا خواهد یافت و جامعه از حضور مؤسسات فعال و پویا بهره‌مند خواهد شد. ما امیدواریم با مشارکت گسترده مدیران، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر فعالیت‌های قرآنی در استان البرز و کشور باشیم.

انتهای پیام
دبیر:
الناز دادمهر
captcha