کد خبر: 3951015
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳

دانش‌آموزان البرزی خطبه‌های نمازجمعه را مجازی دنبال کنند

رئیس اداره قرآنی اداره‌کل آموزش و پرورش البرز بیان کرد: مقدمات پخش خطبه‌های نمازجمعه برای دانش‌آموزان البرزی به‌صورت آنلاین در شبکه شاد فراهم شده است تا دانش‌آموزان البرزی بیشتر با فریضه نماز آشنا شوند.

دانش‌آموزان البرزی خطبه‌های نماز جمعه را مجازی دنبال کنند

عیسی بابالو، رئیس اداره قرآنی اداره‌کل آموزش و پرورش البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با اشاره به اهمیت راز و نیاز و به‌ویژه نماز، گفت: ذکر پروردگار و اقامه نماز موجب افزایش قابلیت‌های معنوی انسان و ترک نماز و غافل شدن از یاد خدا احساس بی‌هویتی را در انسان ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به اثرات معنوی نماز، افزود: اثر وضعی نماز چیره شدن بر شیطان و پاک‌ شدن گناه از دل نمازگزار و به منزله کفاره گناهان است و انسان می‌تواند با تمسک به این ریسمان الهی خود را از بلایای دنیوی و اخروی حفظ کند.

این مسئول با اشاره به نقش خانواده‌ها در آموزش نماز، تصریح کرد: خانواده‌ها نقش مهمی در انتقال فرهنگ نماز در بین فرزندان خود دارند و ایجاد انگیزه مهم‌ترین مسئله برای جذب و گرایش به نماز و نماز جماعت است.

بابالو بیان کرد: زمانی که نوجوان در معرض یادگیری و آموزش احکام و عبادات قرار دارد لازم است از قبل برای این موضوع زمینه‌سازی شود تا همراه آموزش احساس خوشایندی در او به وجود آید.

وی با بیان اینکه باید برای علاقه‌مند‌ کردن کودکان و نوجوانان به اقامه نماز از راهکارهای مناسبی استفاده شود، افزود: زمانی که یک نوجوان الگوهای رفتاری مطلوب بزرگسالان را در موقعیت‌ها و شرایط مختلف می‌بیند، احساس شادمانی، شوق و شعف سراسر وجودشان را فرا می‌گیرد و کنجکاو می‌شوند تا از آنان الگوبرداری کند.

رئیس اداره قرآنی آموزش و پرورش البرز در ادامه از مدارس به‌عنوان مکان‌های تربیتی و آموزشی ترویج فرهنگ نماز یاد کرد و گفت: در مدرسه وقتی دانش‌آموزان در موقعیت‌های مختلف اوقات تحصیل و هنگام شنیدن اذان می‌بینند که معلمان و مربیان مشتاقانه به‌سوی نماز می‌شتابند به اقامه نماز علاقه بیشتری پیدا می‌کنند.

بابالو تصریح کرد: هر قدر الگوهای تربیتی و پرورشی برای دانش‌آموزان دوست‌داشتنی‌تر باشند تأثیرپذیری آنها نیز افزایش می‎یابد و واضح است که هرگز نباید به اجبار و تحمیل دانش‌آموزان را به انجام فریضه نماز وادار کنیم.

این مسئول از پخش خطبه‌های نماز جمعه کرج از شبکه شاد خبر داد و گفت: از طریق هماهنگی‌های انجام شده با دفتر امام جمعه کرج مقدمات پخش خطبه‌های نمازجمعه به‌صورت آنلاین در شبکه شاد فراهم شده تا دانش‌آموزان البرزی بیشتر با فریضه نماز آشنا شوند.

وی گفت: پخش خطبه‌های نماز جمعه از این هفته، 17 بهمن‌ماه در فضای مجازی و بستر شبکه شاد برای دانش‌آموزان آغاز می‌شود.

انتهای پیام
captcha