کد خبر: 4308602
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴

میزبانی کرج از محافل هفتگی انس با قرآن

برگزاری محافل انس با قرآن در حوزه‌های بسیج ناحیه امام حسین(ع) کرج از هفته دفاع مقدس آغاز شده و تا هفته بسیج به‌صورت هفتگی ادامه دارد.

قرآن کریم
وحید قاسمی‌وند، مدیر دارالقرآن ناحیه امام حسین(ع) کرج، در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با بیان اینکه محافل انس با قرآن از هفته دفاع مقدس در شهر کرج آغاز شده است و  تا هفته بسیج ادامه دارد، اظهار کرد: این محافل که هر هفته، روزهای دوشنبه برگزار می‌شود، فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ قرآنی و تقویت باورهای دینی میان نسل جوان فراهم می‌کند.
 
وی بیان کرد: هدف از برگزاری این محافل، علاوه بر یادبود شهدای قرآنی و شهدای جنگ تحمیلی، ایجاد زمینه‌ای برای آشنایی نوجوانان و جوانان با مفاهیم قرآن کریم است. ما می‌خواهیم انس با قرآن به یک تجربه زنده و ملموس در جامعه تبدیل شود و این انس باعث شود قرآن نه تنها به‌عنوان یک متن مذهبی، بلکه به‌عنوان یک راهنمای عملی برای زندگی روزمره درنظر گرفته شود.
 
قاسمی‌وند ادامه داد: محافل انس با قرآن فرصتی فراهم می‌آورد تا جوانان با روش‌های درست تلاوت، حفظ و فهم قرآن آشنا شوند. هر چه نسل جدید با قرآن انس بیشتری پیدا کند، سطح اخلاق، آگاهی دینی و تعهد اجتماعی در جامعه افزایش خواهد یافت. 
 
وی گفت: محافل قرآنی به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که هر حوزه بتواند با مشارکت فعال اعضا و مربیان، تجربه‌ای جامع از مفاهیم قرآن ارائه دهد. حضور فعال خانواده‌ها و مربیان نیز موجب افزایش مشارکت نوجوانان و بهره‌مندی آنان از محافل خواهد شد.
 
قاسمی‌وند با تأکید بر اینکه ترویج فرهنگ قرآنی نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت و همگانی است و محافل انس با قرآن یکی از بهترین ابزارها برای رسیدن به این هدف است، بیان کرد: ما می‌خواهیم نسل جدید با فداکاری و ایثار شهدای بزرگوار آشنا شود و بدانند ترویج قرآن و آموزه‌های آن تنها به معنای تلاوت نیست، بلکه پیروی از مسیر اخلاقی و انسانی آن نیز بخشی از مسئولیت جامعه ماست.
 
برنامه برگزاری محافل انس با قرآن در روزهای دوشنبه به شرح ذیل است:
 
هفتم مهر: حوزه‌های ۱۲۱ و ۱۲۲
 
۱۴ مهر: حوزه‌های ۱۱۵ و ۱۱۶
 
۲۱ مهر: حوزه‌های ۱۱۷ و ۱۱۸
 
۲۸ مهر: حوزه‌های ۱۱۹ و ۱۲۰
 
پنجم آبان: حوزه‌های ۱۲۷ و ۱۲۸
 
۱۲ آبان: حوزهای ۱۱۱ و ۱۱۲ 
 
۱۹ آبان: حوزه‌های ۱۲۵ و ۱۲۶
 
۲۶ آبان: حوزه‌های ۱۲۳ و ۱۲۴
 
سوم آذر: حوزه‌های ۱۱۳ و ۱۱۴
انتهای پیام
captcha