کد خبر: 4290104
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶

امامزادگان البرز سیاه‌پوش می‌شوند

آیین سیاه‌پوشان بقاع متبرکه و امامزادگان استان البرز برای استقبال از ماه محرم حسینی با حضور هیئت‌ها و امنای این اماکن مقدس برگزار می‌شود.

حجت الاسلام مرتضی عزیزی معاون فرهنگی اوقاف البرز

حجت‌الاسلام مرتضی عزیزی، معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز اظهار کرد: بقاع متبرکه و امامزادگان استان به مانند هر سال برای استقبال از ماه محرم میزبان مراسم اهتزاز پرچم عزاداری سرور و سالار شهیدان، امام حسین(ع) می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه این مراسم معنوی با حضور مردم و هیئت‌های عزاداری انجام می‌شود، افزود: در این مراسم معنوی درواقع آمادگی بقعه متبرکه و مساجد برای پذیرایی از خیل عزاداران حسینی در ماه محرم به‌صورت عمومی اعلام می‌شود و هیئت‌های عزاداری به نمایندگی در این مراسم حضور دارند.

این مسئول بیان کرد: تکریم و احترام به امامزادگان و قرائت دعا از جمله محورهای این مراسم معنوی است؛ همچنین رسم است که یکی از پیرغلامان و یا سادات مسن هیئت در این مراسم برای آغاز عزاداری اذن محرم کرده و برای شفای همه بیماران دعا می‌کند.

عزیزی با اشاره به اینکه تعویض پرچم گنبد امامزادگان استان با پرچم عزاداری حسینی بخش اصلی این مراسم است، گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده این مراسم طی دو روز چهارم و پنجم تیرماه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha