به گزارش ایکنا از البرز، محمد فلاحتکار، مسئول بسیج سازندگی البرز، دوشنبه، 19 شهریورماه در نشست خبری با اصحاب رسانه از اعطای دو هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی از سوی این نهاد از مهرماه سال گذشته تاکنون خبر داد و گفت: با استفاده از این تسهیلات دو هزار و ۷۱۹ نفر مشغول به کار شدند.
وی با اشاره به اینکه درصد قابل توجهی از اشتغالزایی در بخش خیاطی و قالیبافی بوده است، افزود: تسهیلات اشتغالزایی مشاغل خانگی و خرد در قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی در قالب خیاطی، دامپروری و فعالیتهای دانشبنیان بوده است.
فلاحتکار گفت: طی چند روز اخیر بهمناسبت روز فردوس هفت طرح آبرسانی در روستاها، سه مورد آبرسانی کشاورزی، بهسازی راه چهار روستا و ۲۲ کارگاه اشتغال با کمک مردم در این استان افتتاح شد.
مسئول بسیج سازندگی استان البرز تصریح کرد: همچنین دو گلزار شهدا از پایه احداث و خانه عالم نیز بهرهبرداری شد و با اجرای طرح شهید عجمیان با تأمین امکانات اولیه برای شادابسازی مدارس گامهای مؤثری برداشته شده است که پیرو آن تاکنون ۱۴۳ مدرسه توسط گروههای جهادی در البرز رنگآمیزی شده است.
وی همچنین از درمان رایگان یک هزار و ۱۳۰ بیمار در مناطق کمبرخوردار توسط پزشکان جهادگر این استان خبر داد و گفت: این بیماران طی چند روز اخیر در قالب اردوهای جهادی و رزمایش گرامیداشت سالروز حرکتهای جهادی درمان شدند.
این مسئول اضافه کرد: در این اردوهای جهادی پزشکان عمومی، متخصصان قلب، ارتوپد، چشم، گوش و حلق و بینی، مامایی، تغذیه، کودکان، دندانپزشکی، روانشناسی و... حضور داشتند. همچنین بیمارانی که نیاز به خدمات درمانی بیشتر داشتند به مراکز درمانی و آزمایشگاهی جهت استفاده از خدمات درمانی رایگان معرفی شدند.
انتهای پیام