کد خبر: 4224485
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱

16 تیرماه؛ آخرین مهلت ثبت‌نام موکب‌های البرزی

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات البرز گفت: علاقه‌مندان به برپایی موکب در ایام اربعین امسال تا شانزدهم تیرماه فرصت دارند در سامانه موکب‌داری ثبت‌نام کنند.

موکب های اربعین

علی اسلامخواه، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات البرز در گفت وگو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: علاقه‌مندان به برپایی موکب در ایام اربعین ۱۴۰۳ تا اول محرم فرصت دارند در سامانه موکب‌داری ثبت‌نام کنند.

وی با اشاره به تراکم مواکب در شهر‌های مقدس عراق و لزوم ساماندهی مواکب ایرانی، گفت: برای متقاضیان جدید برپایی موکب، پروانه فعالیت فقط در قرارگاه‌های مرزی صادر خواهد شد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات البرز افزود: عملیات ارسال تجهیزات و اقلام موکب‌ها از ۲۰ محرم آغاز و تا ۱۵ صفر از مرز‌های شلمچه، مهران و خسروی انجام خواهد شد.

این مسئول با اشاره به اینکه موکب‌داران می‌توانند پروانه موکب‌داری را از طریق سامانه موکب داری به نشانی mokeb.atabat.org دریافت کنند، توضیح داد: حضور پزشک عمومی، پرستار، راه‌اندازی بخش راهنمای زائر و امور گمشدگان، مستندساز و روحانی از جمله الزام‌های اسکان مواکب در اربعین امسال است. 

اسلام‌خواه یادآور شد: همچینین علاقه‌مندان برپایی مواکب تخصصی باید ابتدا از کمیته تخصصی مربوط به رشته فعالیت خود در ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع)، تأییدیه لازم را دریافت کنند سپس در سامانه ویژه موکب‌داری ثبت‌نام کنند.

 

انتهای پیام
captcha