کد خبر: 4176448
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰

آغاز ثبت‌نام کلاس‌های قرآنی مؤسسه بشیر البرز

ثبت‌نام کلاس‌های قرآنی مؤسسه قرآنی بشیر البرز در رشته‌های آموزش روخوانی، تجوید، صوت و لحن و حفظ قرآن کریم در دو بخش آقایان و بانوان آغاز شده است.

آموزش قرآن

حمیده سلجوقی، مدیر مؤسسه قرآنی بشیر البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز از آغاز ثبت نام کلاس‌های قرآنی این مؤسسه خبر داد و گفت: کلاس‌های مؤسسه در دو بخش آقایان و بانوان در مؤسسه دایر است. علاوه بر این کلاس‌های مهد قرآن نیز آغاز شده است.

وی اظهار کرد: آموزش روخوانی، تجوید، صوت و لحن، حفظ قرآن کریم بخشی از کلاس‌های مؤسسه هستند و همه اساتید این موسسه از مربیان برتر استانی هستند.

این مسئول درادامه به فعالیت کلاس‌های مهد قرآن این موسسه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 60 قرآن‌آموز خردسال برای آموزش قرآن در این مؤسسه حضور دارند.

سلجوقی درباره نحوه آموزش قرآن به آنها توضیح داد:: مرحله اول حفظ آیات کوچک و بعد از آن آموزش حروف الفبای عرب که معادل پیش‌دبستانی است که اگر خردسالان این دوره را بگذرانند نیاز به گذراندن دوره پیش‌دبستانی ندارند زیرا مدرکی که ارائه می‌شود معتبر بوده و مورد تأیید آموزش و پرورش است.

وی افزود: دوره روخوانی و روانخوانی برای کودکان پنج سال است که بعد از گذراندن دوره، خردسالان توانایی خواندن آیات را کسب می‌کنند و سپس دوره فصیح‌خوانی جزء ۳۰ آموزش داده می‌شود.

این مسئول بیان کرد: بعد از این مرحله کودکان وارد دوره تجوید مقدماتی می‌شوند که قواعد تجوید آموزش داده می‌شود و در این دوره کودکان شش و هفت‌ ساله قرآن را به‌خوبی قرائت کرده و می‌توانند احکام و مخارج حروف را به‌خوبی ادا کنند.

این مربی قرآن با تأکید بر اینکه بعد از موفقیت در این دوره، کودکان وارد مرحله حفظ می‌شوند، گفت: حفظ قرآن با جزء ۳۰ و سوره‌های کوتاه آغاز می‌شود تا برای بچه‌ها خسته‌کننده نباشد و سپس با توجه به استعداد قرآن‌آموزان تا حفظ کامل قرآن پیش می‌روند.

سلجوقی با تأکید بر اینکه مربی قرآن به‌ویژه مربیانی که با خردسالان کلاس دارند باید مؤلفه‌های مختلف آموزش در این سن را بدانند و آن را به‌کار گیرند، افزود: در این مؤسسه برای آموزش قرآن گزینه‌های مختلف از جمله شعرخوانی، داستان‌گویی و نقاشی را به‌کار می‌گیریم تا خردسالان از یادگیری قرآن لذت ببرند.

وی تصریح کرد: کودکان خیلی حساس هستند و این بستگی به مربی دارد که بتواند احساسات آنها را شناخته و با آن ارتباط برقرار کند. یک مربی خوب باید از طریق روابط دوستانه با بچه‌ها ارتباط برقرار کند و به زبان کودکانه مفاهیم والای قرآنی را به آنها آموزش دهد که خوشبختانه مربیان این مؤسسه با آموزش‌هایی که در حوزه آموزش کودکان فراگرفته‌اند در حوزه آموزش خوب عمل کرده‌اند. 

انتهای پیام
captcha