به گزارش ایکنا از البرز، آیتالله سیدمحمد مهدی حسینی همدانی، امام جمعه کرج، در خطبههای نماز جمعه ۲۹ مردادماه کرج، گفت: شنبه، ۳۰ مرداد(12محرم) آتش سوزی مسجدالاقصی توسط رژیم غاصب درسال ۱۳۴۸ شمسی که به روز جهانی مسجد نامگذاری شده است. چند جمله راجع به این پایگاه مهم و تمدنساز عرض کنم امیرالمؤمنین فرمودند: «مساجد محل نشست و برخاست پیامبران، خانه اهل تقوا و بازاری از بازارهای آخرت است و برای من نشستن در مسجد از نشستن در بهشت بهتر است». ببینید چه گنجینهای در اختیار ما است. سازهای با این عظمت و کارکرد چرا باید دو ساعت در شبانه روز کار کند؟
وی افزود: مهمترین کارکرد مسجد در مرحله اول؛ برگزاری نماز و تقویت روح بندگی است که باید با قوت انجام شود، البته وظائف مهم دیگری بر عهده مساجد است. مساجد از پایگاههای اصلی فرهنگسازی در جامعه و زیربنای تشکیل تمدن اسلامی است. در مسجد فضائل اخلاقی تقویت میشود و تربیت دینی شکل میگیرد و ارزشهای انقلابی رشد میکند و انسانهای بصیر، متدین و آگاه تربیت میشوند. جوانانی که انقلاب را شکل دادند و جبههها را اداره کردند و در اداره کشور فعال بودند و اخیراً از حرم اهلبیت دفاع کردند و در پیشرفت همه جانبه کشور موفقیت کسب کردند، عموماً مسجدی بودند و هستند.
آیت الله حسینی همدانی گفت: امروز بزرگترین مشکل مساجد ما ادارهکنندگانی هستند که نه فهم درستی از مسائل دارند و نه میگذارند تا آنان که میدانند کار کنند. ریشه این آسیب هم از عدم تبیین درست جایگاه مسجد برای مردم و مسئولان است.
امام جمعه کرج در ادامه به وضعیت فعلی افغانستان اشاره کرد و گفت: باید از هر واقعهای درس گرفت و امروزِ افغانستان درسهای فراوانی دارد برای عبرتگیران داخلی و خارجی. آنها که دل در گرو کدخدا دارند ببینند که چگونه ۲۰ سال اعتماد و دلبستگی به آمریکا چیزی جز وابستگی دولت و ویرانی کشور به ارمغان نیاورد. به علاوه اینکه ارتش کشور را هم در موضع ضعف نگه داشتند به طوری که نتواند حتی در مقابل طالبان مقاومت کند.
آیت الله حسینی همدانی توضیح داد: طالبان، طالبان است، کسی نباید سادگی کند و گذشته عملکردی آنان را فراموش کند، فرقی بین طالبان امروز و دیروز نیست فقط آنها در این ۲۰ سال تحت تعلیم بودهاند و در مسائل جاری یاد گرفتهاند که با زیرکی و خویشتنداری عمل کنند و حساسیتها را کم کنند. وقتی غرب از آنها حمایت میکند و وقتی میبینیم انگلیس در حمایت میگوید رویکرد طالبان عوض شده است ما باید احتیاط را بیشتر کنیم. نمیتوانیم به سادگی بپذیریم و باید ببینیم عملکردشان چگونه است. البته این را هم طالبان باید بدانند که اگر در تعامل نسبت به ایران اشتباه کنند سرنوشت بدتری از داعش در انتظار آنان خواهد بود.
انتهای پیام