به گزارش ایکنا از البرز، علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا، امروز، ۲۲ اسفند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه انقلابیبودن مجلس باید در رفتار و عمل ثابت شود و فقط در گفتار نیست، گفت: مجلس انقلابی باید جهتگیریاش هم انقلابی باشد. مجلس برچسب انقلابی خورده نباید کار اشتباه انجام دهد، این را ما قبول داریم ولی متأسفانه جریانی بر سر کار است که به دنبال این است تا فرمایش امام انقلاب زمین بخورد و مجلس انقلابی را تخطئه کند.
وی واردات سالیانه نهادهای کشاورزی را بین ۶ تا ۸ میلیارد دلار دانست و افزود: سالیانه ۲ تا ۲.۵میلیون تن مرغ و ۹۰۰ هزار تن تخم مرغ تولید میکنیم ولی خودکفا نیستیم و متاثر از بازار جهانی، تکانههای دنیا هم بر اقتصاد تأثیرگذار است.
این مسئول ضمن اینکه تحریم ذرت و سویا را باعث افزایش قیمت دانست افزود: دلال نامی در عرصه واردات نهادهها ارز دولتی دریافت میکند، واردات هم انجام میشود و در بندر دپو میکند تا باعث افزایش قیمت شود.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اقدامات اصلاحی در این زمینه را اینچنین برشمرد: اولین اصلاح این است که ما در نهادهها به خودکفایی برسیم، این ریلگذاری میخواهد، در برنامه ششم توسعه آمده است که ما باید به سمت خودکفایی در نهادههای دامی برویم. دومین اصلاح تنوع بخشی به این محصولات و بحث جایگزینی آنهاست. سومین اصلاح تنوع بخشی به کشورهایی که از آنها وارد میکنیم و چهارمین اصلاح تنوعبخشی به افرادی که نهادهها را وارد میکنند.
رئیس مجمع نمایندگان استان البرز با تأکید بر نقش نظارتی مجلس، وزرای صمت و کشاورزی به مجلس فراخوانده شدند، افزود: جلسات متعدد در کمیسیون کشاورزی با حضور وزیران برگزار شد و خواسته کمیسیون شفاف بود، قانون انتزاع مصوب سال ۹۱ چرا اجرا نمیشود؟ با این وجود وزیر کشاورزی و وزیر صمت هر دو توافق کردند، تفاهمنامه امضا شد که تمام اختیارات به جهاد کشاورزی سپرده شود. وقتی به هیئت دولت ارجاع داده شد؛ شخص رئیس جمهور با قانون انتزاع مخالفت کرد.
عباسی افزود: تذکری به رئیس جمهور دادم و در صحن مجلس قرائت شد و توسط هیئت رئیسه کتبا برای رئیسجمهور ارسال شد. مفاد تذکر این بود که شما با قانون انتزاع مخالف هستید، علت چیست؟
این نماینده مجلس در مورد کمبود روغن و صف مرغ و ... با بیان اینکه ما با دولتی سر و کار داریم که معیشت مردم و امنیت غذایی مردم را به دو سه موضوع گره میزنند؛ تصریح کرد: با آنکه صدها هزار تن نهاده در گمرک دپو شده است، مسئولین مربوطه با آمارهای کاملا متفاوت و متناقض اعلام میکنند ذخیره استراتژیکمان در حال اتمام است.
وی افزود: طبق اظهارات مقامات دولتی ۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی به محصولات اساسی تخصیص پیدا کرده است یعنی همه روغن و نهاده موجود در بازار با ارز ۴۲۰۰ تومانی تامین شده است با این وجود متأسفانه تولید کننده میگوید ۸۰ درصد نهاده را به صورت آزاد خریداری میکنم پس چه کسی این وسط سود می برد؟ به خیال مسئولان دولتی وضعیت گل و بلبل است. عدم مدیریت صحیح ارز ۴۲۰۰ تومانی باعث شد، مجلس پیشنهاد حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را مطرح کند و در نظر داشت ما به التفاوت را مستقیماً به مردم تحویل دهد که به سرعت فرافکنی کردند و گفتند مردم، مجلس میخواهد اجناس را گران کند.
عباسی در پایان اظهار کرد: ما با این دولت باید کجدار و مریز و دست به عصا جلو برویم و باید نهایت تلاشمان را بکنیم تا با همین دولت و تا پایان دولت مستقر مسائل و مشکلات کشور را پیگیری و در رفع آن تلاش کنیم تا دولت جوان و انقلابی و کارآمد سر کار بیاید.
انتهای پیام