کد خبر: 3634493
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹

ترویج فرهنگ عاشورا؛ راهکاری برای تقویت معنویت در جامعه

گروه معارف: مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز با بیان اینکه عاشورا یک حرکت فرهنگی برای اجرای احکام خدا برروی زمینی است، گفت: ترویج فرهنگ عاشورا راهکاری برای تقویت معنویت در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت‌الاسلام سیدعباس مسعودی، مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز، چهارم شهریور در جمع خبرنگاران اظهارکرد: تبلیغات اسلامی البرز با بهره‌گیری از توان روحانیون مستقر و مبلغان اعزامی به مساجد و حسینیه‌های استان برگزاری گفتمان دینی را در دستور کار خود قرار می‌دهد.
وی افزود: تبلیغات اسلامی البرز در نظر دارد در آستانه ماه محرم با بهره‌گیری از مبلغان مستقر، بومی و اعزامی برگزاری گفتمان عاشورایی ویژه اقشار مختلف مردم در سطح مساجد و حسینیه‌های این استان را در دستور کار خود قرار دهد.
این مسئول بیان کرد: جامعه‌ای که در آن فرهنگ ایثار و شهادت نهادینه شود آن جامعه از چنان قدرتی بهره‌مند خواهد شد که هیچ زورگو و ابرقدرتی جرأت تعرض به یک وجب از خاک آن را نخواهد داشت.
مسعودی گفت: قیام امام حسین(ع) برعلیه ظلم و فساد نمادی بارز از بصیرت و ولایت‌مداری در طول تاریخ است و این پیام را برای شیعیان جهان به دنبال دارد که غفلت از تقوی الهی و رضایت خداوند متعال، منجر به یأس و تسلط دشمنان بر نظام اسلامی خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز ابرازکرد: برگزاری گفتمان عاشورایی نقش مهم و اثرگذاری در بصیرت‌افزایی و تبیین واقعه عاشورا برای نسل های بشری در پی خواهد داشت.
این مسئول فرهنگی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برگزاری گفتمان دینی(گفتمان چهره به چهره) اثرگذار است تبلیغات اسلامی با بهره‌گیری از همین شیوه تلاش می‌کند تا فرهنگ ایثار و شهادت را در بین آحاد جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان نهادینه کند.
وی گفت: همین فرهنگ غنی جوانان با شور و نشاط معنوی چون شهید حججی را پرورش می دهد جوانی که با اتکال به خداوند متعال و نصب‌العین قرار دادن قیام حضرت اباعبد الله الحسین(ع) جانانه به استقبال شهادت می‌رود و امروز رشادت و جوانمردی این جوان برومند یکی از مهم‌ترین موضوعات رسانه‌ها و فضای مجازی شده است.

captcha