کد خبر: 3619499
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹

البرز 4هزار و 867 شهید دارد

گروه معارف: مسئول علمی، تحقیقی و پژوهشی ستاد کنگره شهدای البرز با بیان اینکه شهدای مدافع حرم ادامه‌دهنده راه شهدای هشت سال دفاع مقدس هستند، گفت: البرز 4هزار و 867 شهید دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اسماعیل زمانی، مسئول علمی، تحقیقی و پژوهشی ستاد کنگره شهدای البرز، 25تیرماه در همایش امور ایثارگران دستگاه‌های اجرائی استان البرز که در سالن اجتماعات شرکت توزیع نیروی برق برگزار شد، اظهار کرد: این ستاد در طول فعالیت خود ازجمله دو سال اخیر همچنین در مدت‌زمان فعالیت دولت تدبیر و امید با رهنمودهای نماینده ولی‌فقیه در استان البرز اقدامات شایان توجهی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی بابیان اینکه ستاد کنگره شهدای البرز برای کسب تجربیات بیشتر در ۱۷ کنگره شهدای کشور حضورداشته و در صف برگزاری این مراسم است، افزود: توقع از استان البرز در این خصوص بالا است.
مسئول علمی، تحقیقی و پژوهشی ستاد کنگره شهدای البرز خاطرنشان کرد: خط امتداد مسیر شهدای هشت سال دفاع مقدس امروزه توسط مدافعان حریم در حال پیگیری است.
این مسئول با تأکید بر اینکه تا امروز تنها دو دستگاه اجرایی استان (آموزش‌ وپرورش و بنیاد شهید) همکاری جدی علی‌رغم تأکیدات مؤکد استاندار البرز در خصوص برگزاری این کنگره داشته‌اند، گفت: پیش‌ازاین آمار کاملی از شهدای استان به لحاظ مهاجرپذیری نداشتیم، امروز به آمار کاملی در این خصوص رسیدیم.
زمانی در ادامه این مراسم تأکید کرد: استان البرز ۴ هزار و ۸۶۷ شهید دارد و یک هزار و ۵۴ خانواده شهید در این استان سکونت دارند.
وی با اشاره به اینکه ۳۰ جلد کتاب در ستاد کنگره با نویسندگان بومی برای این مراسم در نظر گرفته‌شده است؛ اعلام کرد: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری اهانت و بی‌احترامی به خانواده شهدا خیانت به کشور است.
این مسئول با بیان اینکه برای نویسندگان در صف استان همکاری خوبی با حوزه هنری برقرار  و در این راستا چهار کارگاه آموزشی برگزار کرده‌ایم، ابرازکرد: قراردادی با فرزند شهید سرلشکر عظیم‌نیا برای ۱۵ جلد کتاب حوزه کودک و نوجوان منعقدشده است.
وی با اعلام اینکه تألیف فرهنگ‌نامه شهدای استان البرز در حال انجام است، اظهار کرد: در حوزه فرهنگی و هنری سه حلقه فیلم در خصوص شهید ایزدیار، کیانپور و شهید دیگری ساخته‌شده است.
زمانی تصریح کرد: ۱۵ جلد کتاب در سطح شهرستان‌های استان البرز در حال تدوین است، کنگره شهدای استان البرز به دنبال اسطوره‌سازی نیست، بنا داریم در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به اسوه‌ها بپردازیم.
وی با اشاره به اینکه نیاز است برای برگزاری این مراسم اعتبار ویژه‌ای تخصیص داده شود، اظهار کرد: در خصوص کمیته علمی و تخصصی با معاونان روسای دانشگاه‌ها استان همکاری خوبی انجام ‌گرفته و بنا داریم از پنج مقاله برتر در این بخش تقدیر کنیم.

captcha