کد خبر: 3590458
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۰

یادواره شهدای فرهنگی البرز برگزار می‌شود

گروه معارف: رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران اداره‌کل آموزش و پرورش البرز گفت: یادواره شهدای فرهنگی البرز، خرداد‌ماه امسال با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، عباس زمانی‌فر، رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران اداره کل آموزش و پرورش البرز، 28فروردین در نشست مشترک ستاد شاهد مدارس البرز، اظهار کرد: در این مراسم ویژه برنامه‌هایی در خصوص تبیین زندگی‌نامه شهدای فرهنگی پیش‌بینی شده است.
زمانی‌فر افزود: همانگونه که امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی فرموده‌اند: هر چه انقلاب اسلامی دارد از برکت مجاهدت شهدا و ایثار گران است، امروز ایران اسلامی در دنیا مفتخر به فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایثار و شهادت ریشه در فرهنگ عاشورایی دارد، عنوان کرد: دانش‌آموزان باید بدانند اگر ما در کشوری زندگی می‌کنیم که امنیت و اقتدار دارد فقط به خاطر ایثارگری شهدای گرانقدر است و به همین دلیل برگزاری یادواره شهدا در دستور کاری - اجرایی مدارس از جمله مدارس شاهد استان البرز قرار گرفته است‌.
این مسئول بیان کرد: در یادواره‌های شهدا که در مدارس نواحی و مناطق هشت گانه آموزش و پرورش استان البرز در طول سال تحصیلی 96-95 برگزار شد از خانواده معظم شهدا ، مسئولان کشوری ، استانی و منطقه‌ای، روحانیت، استادان حوزه و دانشگاه، رزمندگان و همرزمان شهدا برای سخنرانی دعوت شد.
زمانی‌فر تصریح کرد: امسال در حاشیه یادواره شهدای محله در مدارس نمایشگاه شهدا دایر می‌شود تا دانش‌آموزان در آن اثار خود را در زمینه فرهنگ ایثار و شهادت در قالب دل نوشته ای به شهدا، نقاشی، عکس، مقاله و ... به نمایش بگذارند.
این مسئول به چرایی نشست مشترک ستاد شاهد در البرز پرداخت و اظهار کرد: در این نشست گزارش یکساله ستادهای شاهد نواحی و مناطق هشت‌گانه آموزش و پرورش در این استان مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران اداره کل آموزش و پرورش البرز برنامه‌ریزی و تبادل نظر در خصوص برگزاری یادواره شهدای فرهنگی در خردادماه 96، بررسی جذب و به کارگیری نیروهای طرح پراکنده شاهد در سال تحصیلی 97-96 و امور جاری را از دیگر موضوعات این نشست مشترک عنوان کرد.
captcha