سردار سیدیوسف مولایی، فرمانده سپاه امام حسن مجتبی استان البرز در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از البرز با اشاره به اهمیت برگزاری سفر معنوی راهیان نور برای دانشجویان، اظهار کرد: ما باید بدانیم راهیان نور چیست و چه خواسته ای دارد و چه نیازی را میتواند بر طرف کند.
وی با بیان اینکه راهیان نور یک حرکت فرهنگی است، افزود: راهیان نور با هدف انتقال یک فرهنگ ناب و یک یافته مبتنی بر خون هزاران شهید برای این کشور به وجود آمده است و متصل است بر برخی اوصاف از جمله ایثار، شهادت، غیرت و همه صفات خوبی که یک انسان باید داشته باشد، برای دفاع از آنچه که دارد.
مولایی با اشاره به اینکه رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس با شرایطی نابرابر از کشور دفاع کردند، گفت: در طول هشت سال دفاع مقدس رزمندگان اسلام از نظر فیزیکی قابلیتی برای دفاع نداشتند ولی دارای روحیه، ایمان، جهاد و شهادت بود که تواستند با کمک این ویژگیها یک جنگ باخته را به جنگ پیروز تبدیل کنند.
وی جبهه، جنگ و دفاع مقدس را یک مکتب دانست و خاطر نشان کرد: این سه مورد شیوهای برای دفاع از تمامیت ارضی کشور بوده است.
فرمانده سپاه البرز با اشاره به اینکه نباید جبهههای جنگ را فراموش کنیم، بیان کرد: دشمنان ما هنوز دشمن هستند و ما نیز در آینده به دفاع نیاز داریم.
این مسئول در ادامه با بیان اینکه راهیان نور قابلیت این را دارد که برای نسلهای آینده یک دانشگاه باشد، گفت: آنچه که در کتابهای درس و ساعتها کلاس ارائه میشود میتوان در راهیان نور به نمایش گذاشت و لمس کرد.
وی ابرازکرد: دانشگاهها باید برای برگزاری سفر معنوی راهیان نور راغب باشند چراکه یک دانشگاه مبتنی بر برنامهریزی درست علاوه براینکه باید به علم و دانش بپردازد، باید اخلاق و ایثار را در دانشجو پرورش دهد.
فرمانده سپاه البرز در پایان گفت: باید دانشگاه را تمدن سازی کرد ولی تمدن سازی فقط منحصر بر فیزیک و شیمی نمیشود بلکه تاریخ و ادبیات نیز جزئی از آن است و مفاهیمی همچون ایثار، شهادت و غیرت جزئی از آن است که باید در کنار علم آموزی باید مفاهیم دیگری را به دانشجو آموزش دهد تا هم در حوزه تمدن اسلامی و تمدن ایرانی قدمهای تاثیرگذاری برداشت.