کد خبر: 4266958
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸

رقابت 400 نفر از دانشگاه علوم پزشکی البرز در آزمون معارف جشنواره قرآن

رئیس گروه قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: مرحله دانشگاهی آزمون‌های رشته معارفی بیست‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با رقابت 400 نفر از این دانشگاه برگزار شد.

جشنواره قرآن

راهین تک‌فلاح، رئیس گروه قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز جزئیات مرحله دانشگاهی آزمون‌های معارفی بیست‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را تشریح کرد و گفت: امسال، رقابت‌های معارفی جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، با حضور 400 نفر از دانشگاه علوم پزشکی البرز در سه گروه کارکنان، استادان و دانشجویان آغاز شده است. 

وی با اشاره به اینکه این رقابت‌ها از تاریخ ۲۹ بهمن‌ماه آغاز شد و تا امروز ۳۰ بهمن‌ماه ادامه داشت، افزود: شرکت‌کنندگان در این آزمون‌ها در رشته‌های متنوعی شامل حفظ موضوعی قرآن کریم، ترجمه و تفسیر قرآن کریم همراه با حفظ آیات مرتبط، معارف صحیفه سجادیه، معارف نهج‌البلاغه، سبک زندگی اسلامی، سیره معصومین (ع)، معارف نماز و احکام دینی به رقابت کردند. 

رئیس گروه قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: این رقابت‌ها به‌ویژه در میان دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه‌ها، یک فرصت ویژه برای ارتقای سطح دانش و آگاهی‌های دینی فراهم می‌آورد. برگزاری آزمون‌های قرآنی و دینی در دانشگاه‌ها، نه تنها موجب تقویت بنیه علمی و معنوی شرکت‌کنندگان می‌شود، بلکه بستری مناسب برای ترویج آموزه‌های دینی و قرآنی در محیط‌های علمی و فرهنگی دانشگاه‌ها فراهم می‌کند.

وی اظهار کرد: این جشنواره‌ها، علاوه بر تقویت دانش و درک دینی، موجب افزایش تعامل میان اعضای جامعه دانشگاهی می‌شود. هرچه آشنایی افراد با معارف اسلامی و دینی بیشتر شود، به همان میزان ارتباط معنوی و اخلاقی آنان با یکدیگر تقویت خواهد شد. 

تک‌فلاح به نقش مهم چنین رویدادهایی در رشد فرهنگی دانشگاه‌ها و جامعه اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی که نیاز به تقویت هویت دینی و فرهنگی در محیط‌های آموزشی و دانشگاهی به شدت احساس می‌شود، برگزاری جشنواره‌ها و آزمون‌های قرآنی به‌عنوان یک عامل مؤثر در ارتقای سطح معنوی دانشجویان و استادان عمل می‌کند. این رویدادها به‌ویژه در عصر حاضر که بسیاری از جوامع با چالش‌های فرهنگی و دینی مواجه هستند، نقش مهمی در ایجاد بستری مناسب برای بازتعریف هویت دینی و ارتقای ارزش‌های قرآنی ایفا می‌کند.

وی بیان کرد: در حقیقت، برگزاری این‌گونه آزمون‌ها و جشنواره‌ها به‌عنوان یک رویداد علمی، فرهنگی و معنوی، باعث می‌شود که دانشگاه‌ها به عنوان پایگاه‌های اصلی نشر معارف دینی شناخته شوند و زمینه‌ساز حرکت‌های جمعی برای گسترش آموزه‌های قرآن و اهل بیت(ع) در جامعه دانشگاهی و در نهایت در سطح ملی باشد.

انتهای پیام
captcha