کد خبر: 3717322
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۹

مزار شهدای ساوجبلاغ گلباران شد

گروه معارف- همزمان با سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر، مزار شهدای شهرستان ساوجبلاغ با حضور مردم و مسئولان غبارروبی و گلباران شد.

مزار شهدای ساوجبلاغ گلباران شد

به گزارش ایکنا از البرز، امام جمعه شهرچهارباغ در حاشیه این مراسم اظهارکرد: رزمندگان اسلام در طول دفاع مقدس با وجود تحریم‌های کشورهای غربی علیه کشور و کمبود تجهیزات با روحیه شهادت‌طلبی و عشق به ائمه اطهار در برابر دشمن بعثی که از حمایت‌های همه جانبه آمریکا و کشورهای غربی برخوردار بود ایستادگی کردند.
حجت الاسلام قادر محمدی افزود: دشمن بعثی برای تصرف کامل خرمشهر 36 هزار نیروی پیاده، 31 گردان تانک متشکل از یک هزار و 345 دستگاه تانک، 38 گردان مکانیزه متشکل از یک هزار و 330 دستگاه نفربر زره‌ای و 53 قبضه انواع مختلف توپ در این شهر مستقر کرده بود و از روحیه اتحاد، همدلی و شهادت‌طلبی رزمندگان اسلام غافل شده بود که این مهم شکست آنان را به همراه داشت.
این مسئول بیان کرد: فتح خرمشهر در تاریخ دوران دفاع مقدس بسیار حائز اهمیت است و غبارروبی مزار شهدا تجدیدمیثاقی است با آرمان‌‌های آنان، به ویژه شهدایی که در این ایام با فتح‌الفتوح و آزادی خرمشهر از دست دشمن از همان جا به آسمان‌ها پر کشیدند.
در پایان این مراسم مسئولان شهرستان ساوجبلاغ با حضور در مزار شهدای ینگی امام هشتگرد و با قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدا و عطر افشانی مزار شهدای گمنام، این روز را گرامی داشتند.
انتهای پیام./

captcha