کد خبر: 3594162
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶

جانبازان نماد واقعی آزادگی و افتخار انقلاب اسلامی هستند

گروه معارف: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز جانبازان را نماد واقعی آزادگی و افتخار انقلاب اسلامی دانست و گفت: خدمت به جامعه ایثارگران و جانبازان بزرگ‌ترین توفیق برای یک مدیر و خدمتگزار در جامعه اسلامی است.

ابراهیم طاهرنژاد، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز با اشاره به فرارسیدن سالروز میلاد باسعادت سقای دشت کربلا حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز، اظهارکرد: چهارم شعبان، روز شکفتن گل معطر حضرت ابوالفضل (ع) بر شاخسار اهل‏بیت و روز جانباز است.
وی افزود: به ‌رسم ادب باید سلامی داد بر حضرت عباس(ع ) ماه منیر بنی‌هاشم و تمامی جانبازانی که بااقتدار با لبیک به امام خود و بذل جانشان ، مفهوم رشادت و جانبازی را در عصر ما محقق ساختند.
این مسئول در ادامه بابیان اینکه جانبازان، یادگاران روزهای عشق و حماسه‌ هستند، گفت: جانبازان تمثال وفاداری، ایثار و تصویرگر واقعی ایمان و یادگار سال‌هایی هستند که درهای آسمان به روی عاشقان باز بود، آنان با فداکاری و اقتدا به حضرت عباس(ع) نهضت عاشورا را زنده کردند و سبب عزت و پیشرفت نظام اسلامی شدند.
طاهرنژاد در پایان بابیان اینکه برنامه‌هایی متنوعی در روز جانباز، یادآورشد: فداکاری جانبازان در دوران دفاع مقدس را نباید فراموش کرد، که به همین منظور و به همت خادمان شهدا و همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی مراسم‌هایی باشکوه در استان تدارک دیده‌شده است که امیدواریم درشان جانبازان و خانواده‌های معظم ایشان و درنهایت سبب مسرت و خشنودی این قشر معزز باشد.

captcha