کد خبر: 4371207
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۴

مجازات حبس برای شهروند مالزیایی اسلام‌ستیز

گزارش‌ها حاکی از آن است که دادگاهی در ایالت جوهور مالزی، مردی را به جرم توهین به اسلام به زندان محکوم کرده است.

مالزی

به گزارش ایکنا به نقل از channelnewsasia، یک مرد ۵۶ ساله سنگاپوری جمعه گذشته، 30 مرداد پس از آنکه به جرم توهین به اسلام در جریان سفر به مالزی اعتراف کرد، توسط دادگاه جوهور به ۱۴ روز زندان و پرداخت ۷۰۰۰ رینگیت (۱۷۳۳ دلار آمریکا) جریمه محکوم شد.

گزارش‌های رسانه‌های مالزی حاکی از آن است که محمد انیم آتام، یک نگهبان امنیتی سنگاپوری که وکیلی نداشت، در دادگاه جوهور محکوم شد. به گزارش روزنامه استار، طبق برگه‌های اتهام، انیم عمداً کلماتی توهین‌آمیز به اسلام را با هدف جریحه‌دار کردن احساسات مذهبی شخص دیگری بیان کرده است.

محمد انیم متهم به ارتکاب این جرم در حین سفر با یک خودروی سفارش اینترنتی از خیابان تون رزاق به خیابان ملدروم در تاریخ 30 ژوئیه شد.

قاضی شارمینی دستور داد که مدت حبس او از تاریخ دستگیری‌اش در روز سه‌شنبه ادامه یابد در غیر این صورت، او با سه ماه زندان دیگر روبه‌رو خواهد شد. این جرم حداکثر یک سال حبس، جریمه نقدی یا هر دو را شامل می‌شود.

رسانه‌های محلی گزارش دادند که طبق پرونده، محمد انیم در طول سفر خود با خودرو، به قرآن توهین کرده است.

صحبت‌های او توسط راننده سفارش اینترنتی، محمد دانیال هیکل نادزاحکیم، شنیده شد و سپس ویدئویی دو دقیقه‌ای از این مکالمه را در رسانه‌های اجتماعی بارگذاری کرد که به سرعت پخش شد.

گزارش پلیس در تاریخ ۳۱ ژوئیه ارائه شد. محمد انیم بعداً در ۱۸ آگوست در ساختمان سلطان اسکندر در امتداد خیابان لینگکاران دالام در بوکیت چاگار دستگیر شد.

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که در جریان دادرسی روز جمعه، او با استناد به فشار خون بالا  درخواست جریمه به جای زندان کرد.

به گزارش مالای میل، عزلان اظهر، معاون دادستان عمومی، خواستار مجازات متناسب شد زیرا این جرم طبق بخش ۲۹۸ قانون مجازات به مسائل بسیار حساس در مالزی شامل نژاد، مذهب و خانواده سلطنتی مربوط می‌شود  و باعث اعتراض عمومی قابل توجهی در رسانه‌های اجتماعی شده بود.

انتهای پیام
captcha