کد خبر: 4323790
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱
امام‌جمعه کمالشهر:

اعتکاف فرصتی برای تمرین عملی بندگی خداوند است

حجت‌الاسلام‌ نورپور اعتکاف را یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های ماه رجب دانست و گفت: این سنت حسنه فرصتی استثنایی برای تمرین عملی بندگی و تقویت روح و معنویت انسان است.

حجت الاسلام محمود نورپور امام جمعه کمالشهر کرج
به گزارش ایکنا از البرز؛ حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمود نورپور، امام‌جمعه کمالشهر، 28 آذرماه در خطبه‌های نماز جمعه با تبریک فرا رسیدن ماه رجب و سالروز ولادت باسعادت امام محمد باقر (ع)، آن حضرت را مظهر علم و دانش و مدال افتخار عالم بشریت و جهان اسلام دانست و گفت: همه مسلمانان حق حیات معنوی خود را مرهون تعلیمات و راهنمایی‌های امام باقر (ع) هستند.
 
وی گفت: امام باقر (ع) نه تنها شکافنده علم و دانش در دوران خود بود، بلکه آثار علمی ایشان تا امروز الهام‌بخش اندیشمندان و محققان اسلامی است. هر مسلمان باید بداند که تعلیمات این امام بزرگوار، زمینه رشد معنوی و تعالی روحی جامعه اسلامی را فراهم کرده است و وظیفه ماست که این میراث گران‌بها را پاس بداریم.
 
نورپور با تأکید بر اهمیت ماه رجب، این ماه را فرصتی بی‌بدیل برای تجدید حیات معنوی و نزدیکی بیشتر به خداوند توصیف کرد و افزود: ماه رجب ماهی بزرگ و پربرکت است؛ ماهی که رحمت الهی بر بندگانی که در دل و جان خود قابلیت پذیرش دارند، نازل می‌شود. در این ماه، پاداش اعمال نیک دوچندان و گناهان پاک می‌گردد و این فرصتی است برای هر مسلمانی که با آمادگی معنوی و ارتقای خود، به استقبال این ماه برود و از فیوضات و برکاتش بهره‌مند شود.
 
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از انسان‌ها به دلیل گرفتاری‌ها و مشغله‌های دنیوی، فرصت تمرکز بر معنویات و رشد روحی را از دست می‌دهند، اما ماه رجب فرصتی است تا با تامل و عبادت، روح خود را تقویت کنیم و مسیر زندگی خود را با نور هدایت الهی روشن سازیم.
 
خطیب جمعه کمالشهر با اشاره به سنت حسنه اعتکاف، آن را یکی از مهم‌ترین فرصت‌های ماه رجب برای تقرب به خداوند دانست و افزود: اعتکاف نه تنها یک عمل عبادی است، بلکه تمرینی عملی برای بندگی خداوند و دوری از تعلقات دنیوی است. حضور در مسجد، خلوت با خالق و تمرکز بر دعا و تضرع، روح انسان را پالایش می‌کند و زمینه رشد معنوی را فراهم می‌آورد.
 
نورپور با اشاره به برگزاری باشکوه اعتکاف در سال‌های گذشته افزود: امیدواریم امسال نیز این سنت حسنه با شکوه هرچه بیشتر برگزار شود و جوانان و خانواده‌ها از این فرصت استثنایی بهره‌مند گردند. اعتکاف به ویژه برای جوانان، تمرینی است تا بیاموزند چگونه در برابر وسوسه‌ها و دغدغه‌های روزمره، استقامت و تمرکز معنوی خود را حفظ کنند.
 
امام‌جمعه کمالشهر با قدردانی از برگزارکنندگان کنگره ملی شهدای استان البرز گفت: این کنگره با برگزاری ۳۵ اجلاسیه و با بیانات ارزشمند رهبر معظم انقلاب در حال برگزاری است. رهبر انقلاب در دیدار با برگزارکنندگان این کنگره بر یک وظیفه بسیار مهم تأکید کردند: انتقال انگیزه‌ها و ارزش‌های دوران دفاع مقدس به نسل جوان کشور.
 
وی گفت: نسل جوان باید با تاریخ پرافتخار انقلاب و دفاع مقدس آشنا شود، بداند که چه هزینه‌هایی برای حفظ استقلال، امنیت و ارزش‌های دینی و ملی پرداخت شده است. این آگاهی نه تنها باعث ایجاد انگیزه و روحیه انقلابی می‌شود، بلکه موجب می‌شود که جوانان با شناخت کامل از آرمان‌ها و ارزش‌های شهدا، مسیر درست زندگی فردی و اجتماعی خود را انتخاب کنند.
 
نورپور با اشاره به اینکه هر شهید نماد ایثار و جهاد است، تأکید کرد: پنج هزار و 580 شهید استان البرز یعنی پنج هزار و 580 مدال افتخار و قهرمان و سرمایه‌ای گران‌بها برای جامعه اسلامی. این راه و آرمان‌ها باید همچنان ادامه یابد و ارزش‌هایی چون ایثار، جهاد، جوانمردی، شهادت‌طلبی، ظلم‌ستیزی و عمل به تکلیف با زبان و ادبیاتی مناسب به نسل جوان منتقل شود. تنها در این صورت می‌توانیم کشور و آب‌وخاک خود را بیمه و از هویت دینی و ملی نسل آینده محافظت کنیم.
 
امام‌جمعه کمالشهر به وضعیت اقتصادی و گرانی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: از دولت و مجلس انتظار می‌رود که هرچه سریع‌تر با اتخاذ تدابیر اساسی، ترمز گرانی‌ها و تورم افسارگسیخته را بکشند. اقشار ضعیف و متوسط جامعه در فشار شدید قرار دارند و ادامه این روند می‌تواند به بحران‌های اجتماعی منجر شود.
 
وی توضیح داد: یکی از عوامل اصلی گرانی‌ها، حضور برخی وزرا و مسئولان کم‌انگیزه، ضعیف و ناکارآمد است که توان مدیریت و تصمیم‌گیری درست در شرایط حساس را ندارند. انتظار داریم رئیس‌جمهور با اولویت قرار دادن منافع ملی و کنار گذاشتن رودربایستی‌ها، اصلاح کابینه را هرچه سریع‌تر انجام دهد تا فرصت‌ها از دست نرود و زمینه بهبود معیشت مردم فراهم شود.
 
این مسئول در پایان با اشاره به اهمیت تصمیم‌گیری‌های فوری اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی و مدیریت صحیح منابع کشور باید در دستور کار دولت قرار گیرد و مسئولان باید با تدبیر و شجاعت، شرایطی ایجاد کنند که زندگی مردم تحت فشار و نگرانی قرار نگیرد. این وظیفه‌ای است ملی و اخلاقی که هیچ کوتاهی در آن جایز نیست.
 
انتهای پیام
دبیر:
الناز دادمهر
captcha