کد خبر: 4320180
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷

همکاری مستمر کمیته امداد البرز با مراکز قرآنی

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز گفت: این نهاد با برگزاری جشنواره باران وحی و همکاری مستمر با مراکز معتبر قرآنی استان، فضایی فراهم کرده است که مددجویان بتوانند توانمندی‌های قرآنی و معنوی خود را شکوفا کنند.

رضا البرزی مدیرکل کمیته امداد البرزرضا البرزی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با اشاره به اهمیت فعالیت‌های دینی و ارتقای معارف قرآنی در میان خانواده‌های تحت حمایت گفت: جشنواره باران وحی یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی و قرآنی کمیته امداد است که هر سال با بخش‌های متنوع و استقبال گسترده مددجویان برگزار می‌شود. در این جشنواره، موضوعاتی مانند حفظ قرآن، ترتیل، قرائت قرآن، مفاهیم قرآن و مسابقات مرتبط با آموزه‌های دینی مورد توجه قرار می‌گیرد و تلاش کرده‌ایم فضایی فراهم کنیم که استعدادهای قرآنی مددجویان شناسایی، تقویت و به مرحله بروز و شکوفایی برسد.

وی افزود: در دوره قبلی جشنواره باران وحی، حدود هفت هزار نفر از مددجویان در بخش‌های مختلف مسابقات قرآنی شرکت کردند که این آمار نشان‌دهنده علاقه و ظرفیت بسیار بالایی است که در میان خانواده‌های تحت حمایت وجود دارد. علاوه بر این، آثار قرآنی مددجویان که شامل تلاوت‌ها، حفظ، ترتیل و فعالیت‌های مفهومی بود توسط داوران استانی و سپس در سطح ملی بررسی شد و خوشبختانه البرز به‌عنوان یکی از استان‌های برتر در این حوزه مورد تجلیل قرار گرفت.

مدیرکل کمیته امداد البرز با اشاره به برنامه‌های امسال بیان کرد: برای دوره جدید جشنواره، آثار و مشارکت مددجویان جمع‌آوری و مراحل داوری در سطح استان انجام شد. پس از این مرحله، آثار برگزیده برای رقابت در سطح ملی معرفی خواهند شد. امسال تلاش می‌کنیم با ارتقای سطح آموزش، افزایش مشارکت گروه‌های مختلف و پشتیبانی بهتر، حضور قوی‌تری در مرحله ملی داشته باشیم و ان‌شاءالله مددجویان ما بتوانند رتبه‌های برتر کشور را کسب کنند.

این مسئول توضیح داد: یکی از نکات مهم در حوزه فعالیت‌های قرآنی این است که همکاری ما با مراکز معتبر قرآنی استان، از جمله مؤسسه مشکا و دارالقرآن کریم البرز، کاملاً دائمی و هدفمند است. این همکاری شامل برگزاری کلاس‌ها، ارائه آموزش‌های تخصصی، تشکیل کارگاه‌های معرفتی و فراهم کردن بستر لازم برای رشد و ارتقای معلمان و دانش‌پژوهان قرآنی است. معاونت فرهنگی کمیته امداد در تمامی شهرستان‌های استان نیز به‌طور مستمر پیگیر این برنامه‌هاست و ساختار فرهنگی استان در هماهنگی کامل، این فعالیت‌ها را دنبال می‌کند.

البرزی با اشاره به اینکه امسال رویکرد کیفی و محتوایی جشنواره تقویت شده است، گفت: همواره تلاش کرده‌ایم جشنواره باران وحی صرفاً یک مسابقه نباشد، بلکه یک جریان فرهنگی ماندگار باشد. از همین‌رو، علاوه بر رقابت‌ها، جلسات انس با قرآن، دوره‌های آموزشی، نشست‌های تخصصی، محافل نورانی و برنامه‌هایی برای ترویج سبک زندگی قرآنی نیز پیش‌بینی شده است. هدف ما این است که فضای معنوی در خانواده‌ها افزایش یابد و مددجویان بتوانند ارتباط عمیق‌تر، پایدارتر و کاربردی‌تری با قرآن برقرار کنند.

وی درباره برنامه‌های زیارتی کمیته امداد نیز توضیح داد: سال گذشته حدود دو هزار و ۱۰۰ نفر از مددجویان استان با مشارکت و حمایت خیرین به زیارت مشهد و کربلا اعزام شدند. این اعزام‌ها با هدف تقویت روحیه معنوی، ایجاد نشاط و امید و همچنین ایجاد فرصت برای زیارت اولی‌ها انجام شد. برای ما بسیار اهمیت دارد که افرادی که تاکنون توفیق زیارت نداشته‌اند، بتوانند حداقل یک‌بار این حال و هوا را تجربه کنند.

مدیرکل کمیته امداد البرز افزود: در همین راستا، برای مراسم اربعین سال گذشته نیز حدود هفتصد نفر از مددجویان اعزام شدند. بخشی از هزینه این سفرها توسط خیرین نیکوکار تأمین شد و بخشی را خود مددجویان پرداخت کردند. ما همواره تلاش می‌کنیم این اعزام‌ها با عزت، کیفیت مناسب و برنامه‌ریزی منظم انجام شود.

البرزی با بیان اینکه اعزام‌های زیارتی در سال جاری نیز ادامه دارد، گفت: امسال نیز اعزام مددجویان به مشهد مقدس و کربلای معلی در دستور کار است و با همکاری خیرین و گروه‌های جهادی، برنامه‌ریزی لازم انجام شده است. اولویت اصلی ما اعزام افرادی است که برای نخستین‌بار قصد زیارت دارند. این سیاست سال‌هاست که در کمیته امداد دنبال می‌شود و خوشبختانه تأثیرات بسیار مثبتی در روحیه و نگاه خانواده‌ها ایجاد کرده است.

وی با تأکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت اردوهای فرهنگی و معنوی افزود: سعی ما این است که از فرصت سفرهای زیارتی برای ارائه آموزش‌های فرهنگی، برگزاری کارگاه‌های مهارت‌های زندگی، جلسات انگیزشی و برنامه‌های جمعی نیز بهره ببریم. این سفرها تنها یک سفر زیارتی نیست؛ بلکه یک برنامه فرهنگی کامل است که به انسجام خانوادگی، ارتقای روحیه و امید اجتماعی کمک می‌کند.

مدیرکل کمیته امداد البرز در پایان گفت: جشنواره باران وحی، برنامه‌های فرهنگی و اعزام‌های زیارتی، سه محور مهم فعالیت‌های ما برای تقویت ایمان، امید و نشاط اجتماعی در میان مددجویان هستند. تلاش کرده‌ایم این فعالیت‌ها را به شکلی حرفه‌ای، پیوسته و گسترده دنبال کنیم و ان‌شاءالله امسال نیز بتوانیم همچون سال گذشته، شاهد موفقیت‌های بزرگ برای مددجویان البرزی در سطح ملی باشیم.

انتهای پیام
خبرنگار:
مریم اصغرپور
دبیر:
الناز دادمهر
captcha