کد خبر: 4294952
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹

برخی فیلم‌ها و سریال‌ها مخرب‌تر از موشک دشمن شده‌اند

امام جمعه کرج گفت: در جنگ ترکیبی دشمن برخی آثار فرهنگی و رسانه‌ای با تخریب بنیان اخلاق و حیا در جامعه، اثری به‌ مراتب مخرب‌تر از موشک‌های دشمن دارند.

آیت الله سید محمدمهدی حسینی همدانی امام جمعه کرج
به گزارش ایکنا از البرز، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی، امام‌ جمعه کرج، امروز، 27 تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه کرج با اشاره به حکمت ۳۴۱ نهج‌البلاغه از امام علی(ع)، گفت: مولای متقیان فرمود: «هرکس به عیب خود بپردازد، از پرداختن به عیب دیگران بازمی‌ماند.» این دستورالعملی است اخلاقی و دقیق برای خودسازی که اگر جامعه به آن پایبند باشد، بسیاری از ناهنجاری‌ها و اختلافات اجتماعی رفع خواهد شد.
 
وی با تأکید بر اینکه انسان متقی وقت خود را صرف اصلاح خود می‌کند، نه عیب‌جویی از دیگران، تصریح کرد: متأسفانه امروز در جامعه شاهد هستیم که برخی بیش از آنکه خود را اصلاح کنند، به‌دنبال جست‌وجوی عیوب دیگرانند و همین مسئله موجب تفرقه، سوءظن و هتک حرمت افراد می‌شود.
 
خطیب نماز جمعه کرج با بیان اینکه پرداختن به عیوب خویش از پایه‌های سلامت و عزت اجتماعی است، افزود: هرکس به اصلاح نفس خود بپردازد، دیگر فرصتی برای پرداختن به عیوب دیگران نخواهد داشت. این روش، بهترین راه برای سلامت اخلاقی جامعه و دوری از غیبت، تهمت و بدبینی است.
 
حسینی‌همدانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سالروز شهادت امام زین‌العابدین(ع) براساس برخی روایات، اظهارکرد: «امام سجاد(ع) در شرایطی بسیار سخت پس از عاشورا، هدایت امت اسلامی را بر عهده گرفت. در زمانی‌که ارکان دین متزلزل شده بود و دشمنان درصدد نابودی کامل اسلام بودند، حضرت با صبر، دعا، تربیت و تبیین، دین را زنده نگه داشت.
 
این مسئول با بیان اینکه امام سجاد(ع) نهضت امام حسین(ع) را از طریق جهاد تبیین ادامه داد، تصریح کرد: سیره حضرت، به‌ویژه در مواجهه با حاکمیت جائر اموی، الگویی است برای امروز ما. آن امام بزرگوار مظلومیت، حکمت و اخلاق، پایه‌های فکری و معنوی جامعه اسلامی را بازسازی کرد.
 

هشدار نسبت به تهاجم فرهنگی در بستر جنگ ترکیبی

 
نماینده ولی‌ فقیه در استان البرز در بخش دیگری از صحبت‌هایش با انتقاد از وضعیت فرهنگی جامعه و برخی تولیدات سینمایی و رسانه‌ای، گفت: امروز دشمن از طریق فیلم، کتاب، فضای مجازی و سریال‌ها، در حال از بین بردن حیا و اخلاق جامعه اسلامی است. فرهنگ ایرانی ـ اسلامی که مبتنی بر عفت، کرامت و غیرت است، هدف اصلی جنگ شناختی و ترکیبی دشمن قرار گرفته است.
 
وی تأکید کرد: دشمن با عادی‌سازی ناهنجاری‌ها، در پی تغییر هویت نسل جوان است. متولیان فرهنگی کشور، از جمله وزارت فرهنگ، سازمان صدا و سیما، حوزه‌های علمیه و مجلس شورای اسلامی باید نسبت به این وضعیت پاسخگو باشند. نباید اجازه داد یک فیلم یا سریال، با تخریب بنیادهای اخلاقی، اثراتی مخرب‌تر از موشک‌های دشمن ایجاد کند.
 
حسینی‌همدانی با تبیین مفهومی جنگ ترکیبی، گفت: این جنگ ابعاد مختلفی دارد؛ از نظامی و اقتصادی تا رسانه‌ای، روانی، سیاسی و فرهنگی. اگر در این میدان عقب بمانیم، خساراتش جبران‌ناپذیر خواهد بود. امروز تنها جنگ دفاعی کافی نیست، باید در تمام عرصه‌ها حضور فعال، مؤثر و با بصیرت داشته باشیم.
 
وی تصریح کرد: ملت ایران بارها نشان داده‌ که از هیچ قدرتی غیر از خدای متعال ترسی ندارد. دشمن از همین روحیه انقلابی و شعارهای مردم مثل «مرگ بر آمریکا» در هراس است. ما باید این سرمایه اجتماعی را پاس بداریم و آن را تقویت کنیم.
 
خطیب نماز جمعه کرج در ادامه به نقش تعیین‌کننده رهبر معظم انقلاب در مدیریت میدانی وقایع اخیر اشاره کرد و گفت: در جریان جنگ ۱۲روزه اخیر، حضرت آقا با نصب دقیق فرماندهان و مدیریت مستقیم بحران، دشمن را غافلگیر کردند. این سطح از هوشمندی، ناشی از سال‌ها تجربه، ایمان، شناخت دقیق از تحولات منطقه و اعتماد به بدنه نیروهای انقلابی است.
 
وی اضافه کرد: رهبر انقلاب در کنار هدایت میدان نظامی، با سه نوبت گفت‌وگوی مستقیم با مردم، آرامش و امید را به جامعه بازگرداندند. این رفتار، تجلی بارز یک رهبری جامع‌الاطراف، مؤمن، شجاع و آینده‌نگر است.
 
حسینی‌همدانی با یادآوری وقایع منتهی به پذیرش قطعنامه ۵۹۸ توسط امام راحل(ره) گفت: پذیرش قطعنامه، نماد عقلانیت انقلابی و مدیریت هوشمندانه در شرایط پیچیده بود. امام با این تصمیم، نقشه‌های پیچیده دشمن را خنثی کردند. امروز هم باید با همان عقلانیت و درایت، مسیر کشور را پیش ببریم و فریب لبخند دشمن را نخوریم.
 

تأکید بر سه‌گانه عزت، حکمت و مصلحت در دیپلماسی خارجی

 
وی با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان وزارت خارجه، گفت: جهت‌گیری صحیح در سیاست خارجی باید براساس سه اصل عزت، حکمت و مصلحت باشد. عزت یعنی هیچ رفتاری نباید به تحقیر ملت بینجامد؛ حکمت یعنی رفتار مدبرانه و حساب‌شده؛ و مصلحت یعنی انعطاف هوشمندانه برای عبور از موانع و حفظ منافع ملی.
 
امام‌جمعه کرج تأکید کرد: اگر دیپلماسی خارجی براساس این اصول نباشد، کشور آسیب خواهد دید. همچنین نباید فراموش کرد که مذاکرات گذشته در حالی انجام می‌شد که دشمنان ما هم‌زمان اقدام به ترور سرداران و دانشمندان ما می‌کردند. هوشیاری، اصل انکارناپذیر در هر نوع تعامل خارجی است.

 

انتهای پیام
captcha