کد خبر: 4292056
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱

ما در شب عاشورای دیگری ایستاده‌ایم؛ چه کسی با حسین می‌ماند؟

عضو هیئت امنای بنیاد هدایت شرایط امروز امت اسلامی را به شب عاشورای کربلا تشبیه کرد و گفت: امروز ولیّ زمان، همچون حسین بن علی(ع)، با مردم اتمام حجت کرده است. این روزها نه فقط یک میدان نبرد، بلکه آزمونی تاریخی برای تشخیص حق از باطل است و پرسش اصلی آن است: چه کسی در کنار حسین می‌ماند؟

حجت‌الاسلام ماندگاری عضو هیئت امنای بنیاد هدایت

به گزارش ایکنا از البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری، روز سه شنبه، 10 تیرماه در مراسم بزرگداشت شهیدان طریق‌القدس که در مصلی کرج برگزار شد، با بیان اینکه دفاع مقدس 12 روزه بوی ظهور می‌دهد، اظهار کرد: آنچه این روزها در میدان مقاومت می‌گذرد، به روشنی نشان می‌دهد که راه شهیدان، راه ظهور است.

وی افزود: براساس روایتی از امام صادق(ع)، پیش از ظهور، «غَسل» به دست مسلمانان فتح می‌شود. این روایت به ما می‌گوید فتح برخی مناطق، پیش‌شرط ظهور خواهد بود. اگرچه زمان ظهور مشخص نیست و کسی نمی‌تواند آن را تعیین کند، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که تحولات اخیر جهان اسلام، می‌تواند زمینه‌ساز ظهور امام عصر(عج) باشد.

ماندگاری با اشاره به ویژگی شهدای مقاومت گفت: این شهدا، شهدای راه آزادی قدسند؛ فداییان حرم، فداییان توحید و عاشقان مهدی فاطمه(س). خون پاک آنان راه نابودی اسرائیل را هموار کرده و درخت امید را در دل مسلمانان جهان بارور ساخته است.

عضو هیئت امنای بنیاد هدایت با طرح این پرسش که آیا شرایط امروز ما با شب عاشورا تفاوت دارد، تصریح کرد: احساس می‌کنیم دوباره شب عاشورا فرا رسیده است. ولی زمان، حضرت صاحب‌الامر(عج)، همچون سیدالشهدا(ع) با مردم اتمام حجت می‌کند. هرکس که ترسیده، هرکه دلبسته دنیا شده، هرکس از جهاد واهمه دارد، راهی برای ماندن ندارد. وقت آن رسیده که مردم جای خود را در جبهه حق یا باطل روشن کنند.

مدیر مؤسسه روایت سیره شهدا افزود: در آیه ۳۸ سوره توبه آمده است: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا مَا لَکُمْ إِذَا قِیلَ لَکُمُ انْفِرُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ» خداوند این آیه را برای همین روزها نازل کرده است. چرا وقتی نوبت حرکت در راه خدا می‌شود، برخی سنگینی می‌کنند و به زمین می‌چسبند؟ مگر دنیا چه ارزشی دارد که انسان حاضر شود ولی خدا را تنها بگذارد؟

وی اظهار کرد: تاریخ پر است از لحظاتی که مردم ولی خدا را تنها گذاشتند. پس از رحلت پیامبر(ص)، مردم علی(ع) را تنها گذاشتند. ۲۵ سال خانه‌نشینی برای امیرالمؤمنین کم بود؟ همان مردمی که پس از آن به سراغ او آمدند، باز هم رهایش کردند. امام حسن(ع) را تنها گذاشتند. امام حسین(ع) را دعوت کردند، اما پشت به او کردند. چرا؟ چون دلبستگی به دنیا مانع اطاعت از ولی خدا می‌شود.

دنیادوستی ریشه انحراف است

ماندگاری با اشاره به آیه ۲۴ سوره توبه گفت: خداوند می‌فرماید اگر پدران، فرزندان، همسران، اموال، تجارت و خانه‌هایتان را بیشتر از خدا و پیامبر و جهاد دوست دارید، منتظر عذاب الهی باشید. کسانی که شب عاشورا حسین بن علی(ع) را تنها گذاشتند، کسانی بودند که دلبسته دنیا بودند. امروز هم اگر دلبستگی به مال، قدرت، شهرت، ریاست و خانواده مانع حرکت ما در مسیر ولی زمان شود، سرنوشت‌مان تفاوتی با آنان نخواهد داشت.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: من مادرانی را دیده‌ام که نه یک، نه دو، بلکه سه، چهار، حتی تا هشت شهید تقدیم انقلاب کرده‌اند. این‌ها انسان‌هایی معمولی نیستند؛ قهرمانانی هستند که از بزرگ‌ترین دارایی‌شان گذشتند. مگر مادر دل ندارد؟ خار در پای فرزند برود، مادر شب خواب ندارد. حالا تصور کنید مادر شهیدی که شب در کنار فرزندش خوابیده، صبح خبر شهادتش را می‌شنود. این‌ها اسوه‌اند، الگوی ما در مسیر انتظار.

وی با اشاره به مقام شهید حاج یونس زنگی‌آبادی بیان کرد: خدا بر درجات این شهید بزرگوار بیفزاید. از رفقای شهید حاج قاسم سلیمانی بود. در عملیات کربلای پنج به شهادت رسید. آخرین بار که راهی جبهه می‌شد، همسر و دو فرزندش را به خدا سپرد. وقتی گفتم: «نگاه نمی‌کنی به بچه‌ها؟» گفت: «می‌ترسم اشک چشمم را ببینند و دلم بلرزد».

ماندگاری با بیان اینکه این دفاع مقدس 12 روزه، امتحانی عجیب برای مردم ایران و جهان بود، تأکید کرد: آن چند روز مرز حق و باطل را به‌خوبی روشن کرد. کسانی در آمریکا و اروپا بیدار شدند و فهمیدند که آمریکا و اسرائیل نماد باطل‌اند. اما عجیب آنجاست که در داخل کشور، عده‌ای هنوز در برابر حقیقت جمهوری اسلامی ایستاده‌اند. قرآن از این‌ها پرده برداشته است؛ همان‌گونه که می‌فرماید حتی در خانه پیامبران، همسرانی بودند که در برابر خدا ایستادند. «ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِّلَّذِينَ كَفَرُوا امْرَأَتَ نُوحٍ وَامْرَأَتَ لُوطٍ».

وی در پایان گفت: به گفته رهبر انقلاب، مسیر تاریخ به سمت روشنی در حال حرکت است. ما باید جای خود را در این تاریخ روشن کنیم. یا در اردوگاه حسین(ع) باشیم یا در کنار یزید. امروز تردید، عافیت‌طلبی و دنیاگرایی بزرگ‌ترین دشمنان ما هستند.

انتهای پیام
captcha