کد خبر: 4280206
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس:

بهبود وضعیت کشور در گرو الگوبرداری از نظام علوی است

علیرضا عباسی با تأکید بر اهمیت الگوبرداری از نظام علوی گفت: تحقق اهداف کشور تنها در صورتی امکان‌پذیر است که فاصله خود را با این الگو کاهش دهیم.

علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی
به گزارش ایکنا از البرز، علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی، یکشنبه، 14 اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای اداری البرز اظهار کرد: در شرایط کنونی، کشور باید همواره در راستای تحقق اهداف نظام اسلامی که الگوی آن نظام علوی است، حرکت کند. هر چند هیچ‌کس منکر مشکلات موجود در کشور نیست، اما تلاش برای کاهش فاصله با الگوهای معصومین(ع) باید در اولویت قرار گیرد.
 
وی افزود: در این راستا، فرمان هشت‌ماده‌ای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله‌العالی) به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارهای مقابله با فساد باید در دستور کار تمامی مسئولان کشور قرار گیرد. ما به‌عنوان نمایندگان مردم و مسئولان اجرایی و قضائی باید در جهت اجرای مؤثر این فرمان حرکت کنیم.
 
عباسی با اشاره به شعار سال جاری مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: کشور ما امروز نیازمند فعالیت‌های اقتصادی سالم، سرمایه‌گذاری‌های مطمئن و ایجاد اشتغال برای جوانان است. فرمان هشت‌ماده‌ای مقام معظم رهبری به‌ویژه در این زمینه اهمیت زیادی دارد و باید فضای اقتصادی کشور به‌گونه‌ای باشد که کسانی که قصد سرمایه‌گذاری و تولید دارند، بتوانند بدون دغدغه و با حمایت‌های لازم به کار خود ادامه دهند.
 
وی بیان کرد: در این میان، مقابله با فساد و مشکلاتی که ممکن است در مسیر رشد اقتصادی ایجاد شود، ضروری است. کسانی که به‌دنبال سوءاستفاده و فساد هستند، باید بدانند که برخورد قانونی و قاطع با آن‌ها انجام خواهد شد. در مقابل، کارگزاران سالم و افرادی که در جهت بهبود وضعیت اقتصادی کشور گام برمی‌دارند، باید بدون ترس از برخوردهای ناعادلانه، به کار خود ادامه دهند.
 
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم رعایت دقیق و قاطع عدالت در برخورد با تخلفات تأکید کرد و گفت: یکی از اصول اساسی در مبارزه با فساد این است که باید اشتباهات و تخلفات با دقت و عدالت مورد بررسی قرار گیرد. متهم کردن بی‌گناهی و برابر دانستن اشتباهات با خیانت، نه‌تنها باعث تضعیف اعتماد عمومی به نظام می‌شود بلکه اساس عدالت را زیر سؤال می‌برد. در برخی مواقع ممکن است اشتباهات یا خطاهایی از سوی مدیران یا مسئولان رخ دهد، اما این خطاها نباید با خیانت یا فساد یکسان گرفته شوند.
 
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مدیران و کارگزاران سالم باید در انجام وظایف خود احساس امنیت کنند و نباید از ترس برخورد با فساد یا اشتباهات، از انجام کارهای ضروری و در جهت پیشبرد اهداف کشور خودداری کنند. در این زمینه، باید از همه ابزارها و ظرفیت‌های قانونی برای حمایت از این افراد استفاده شود.
 

انتقاد از عدم اجرای کامل برنامه‌های توسعه کشور

 
این مسئول همچنین از عدم اجرای کامل برنامه ششم توسعه انتقاد کرد و گفت: کشور امروز با چالش‌هایی همچون کمبود برق، ناترازی آب و سایر مشکلات زیرساختی مواجه است که بخشی از این مشکلات به‌دلیل عدم اجرای کامل و دقیق برنامه‌های توسعه‌ای است. اگر برنامه ششم به‌طور کامل اجرا می‌شد، امروز با چنین مشکلاتی روبه‌رو نبودیم.
 
وی افزود: اگر برنامه هفتم توسعه نیز به‌صورت جدی و با دقت اجرا نشود، در آینده نیز شاهد مشکلات مشابهی خواهیم بود. مسئولان باید توجه داشته باشند که در مسیر توسعه کشور، از جمله در حوزه‌های آب، برق، سوخت و سایر نیازهای اساسی، برنامه‌ریزی صحیح و اجرای دقیق در اولویت قرار گیرد.
 
عباسی در ادامه به معضل آلودگی هوا و تأثیرات آن بر سلامت عمومی اشاره کرد و گفت: آلودگی هوا در سال‌های اخیر مشکلات زیادی را برای کشور به وجود آورده است. تعطیلی مکرر مدارس، دانشگاه‌ها و صنایع به‌دلیل آلودگی هوا نشان‌دهنده عدم اجرای مؤثر قوانین و مقررات در این زمینه است. به‌ویژه، ماده ۲۴ قانون هوای پاک که وظایف دستگاه‌های مختلف را مشخص کرده، باید به‌طور جدی پیگیری شود.
 
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی باید تمام تلاش خود را برای کاهش آلودگی هوا و بهبود کیفیت محیط‌زیست انجام دهند تا از بروز مشکلات بهداشتی و اجتماعی بیشتر جلوگیری شود.
 
این مسئول به چالش‌های واردات نهاده‌های دامی اشاره کرد و گفت: کشور برای تأمین نهاده‌های دامی، مبلغ قابل توجهی را اختصاص داده است، اما در مسیر واردات این کالاها مشکلات و سوءاستفاده‌هایی از سوی برخی افراد و گروه‌ها وجود دارد. باید با افرادی که به‌دنبال انحصار و سوءاستفاده از منابع کشور هستند، برخورد جدی صورت گیرد.
 
این مسئول بیان کرد: این وضعیت نباید باعث شود که نهادها و مسئولان دیگر متهم به تبانی شوند. برای مقابله با فساد و سوءاستفاده، لازم است که مسئولان و دستگاه‌های ذی‌ربط شفاف و قاطعانه وارد عمل شوند.
انتهای پیام
captcha