به گزارش ایکنا از البرز حجتالاسلام والمسلمین سید د
انشعلی نقوی، موسس بسیج دانشجویی پاکستان روز سهشنبه، نهم اردیبهشت ماه در دومین همایش بینالمللی
معلمان مقاومت که به میزبانی استان البرز در کانون امام علی (ع) کرج برگزار شد، اظهارکرد: امروز به چشم میبینم آنچه در گذشته تنها یک شعار بود، امروز به یک واقعیت جهانی تبدیل شده است. چیزی که روزگاری تنها در دایرهای کوچک از مردم و در قالب شعارهایی نظیر «فلسطین آزاد باید گردد» محدود بود، امروز در سراسر جهان به یک جریان عظیم و ماندگار بدل شده است. این تغییرات تنها نتیجه تلاشها و فداکاریهایی است که مردان و زنان آزادیخواه در این مسیر کشیدهاند.
وی افزود: درحال حاضر مردم از اقصی نقاط جهان علیه ظلم و ستم صهیونیسم و نظام سلطهگر آمریکا به پا خاستهاند. جریان مقاومت دیگر محدود به یک جغرافیا یا قوم خاص نیست؛ بلکه به یک هویت جمعی جهانی تبدیل شده است. این جریان بهطور روزافزونی در حال شکلگیری یک وحدت جهانی است که همه ملتها و جوامع آزاده را در برابر ظلم و استبداد یکپارچه کرده است.
فرزند شهید محمد علی نقوی با اشاره به تاریخچه این مبارزات و تأثیر آن بر جامعه جهانی، به ایام حج و حادثه شهادت حجاج ایرانی اشاره کرد و افزود: ایام حج همواره یادآور آن دوران تاریخی است که پس از شهادت حجاج ایرانی، شهید محمد علی نقوی از پاکستان به فرمان امام خمینی (ره)، بههمراه دوستانی از کشورهای مختلف اسلامی، در عربستان گرد هم آمدند و مراسم برائت از مشرکان را که در آن زمان به فراموشی سپرده شده بود، احیا کردند. امروز این مراسم در سراسر جهان با حضور مردم آزاده و به یاد شهدا و معلمان مقاومت برگزار میشود. این بازگشت به آرمانهای امام راحل و شهدا، استمرار جهاد فرهنگی و فکری در برابر نظامهای ظالم و استکباری است.
وی توضیح داد: امروز، بیش از هر زمان دیگری، شاهد قدرت بینظیر پیوستگی و همبستگی مردمی در قالب حرکتهای گسترده مانند راهپیمایی عظیم اربعین هستیم. این تجمعات عظیم، نه تنها یک حرکت مذهبی یا فرهنگی است، بلکه صدایی است رسا از دل مظلومان جهان. صدایی که از کربلا برمیخیزد و در هر گوشه و کنار جهان، برای مظلومان غزه، فلسطین و دیگر ملتهای تحت ستم فریاد عدالتخواهی سر میدهد.
نقوی در ادامه، به یکی از اصول بنیادین مکتب تشیع اشاره کرد و گفت: اگر به مکتب تشیع با نگاهی عمیق و جامع بنگریم، میبینیم که این مکتب بر چهار ستون اصلی استوار است: روز بعثت پیامبر اسلام (ص)، روز عید غدیر، روز عاشورا و راهپیمایی اربعین حسینی. این چهار رخداد مهم، به نوعی شاکله اصلی نظام فکری و سیاسی مکتب تشیع را تشکیل میدهند و هر یک از آنها بهطور ویژه پیامی جهانی و فراگیر دارند.
وی ابراز کرد: فراموش نکنیم نابودی رژیم صهیونیستی و سلطهگران جهانی بهعنوان یکی از مهمترین اهداف جریان مقاومت، بیش از هر زمان دیگری در دسترس به نظر میآید. ما همه، در این مسیر بزرگ، سفیران معلمان مقاومت هستیم و پیام ما روشن است: «ایستادگی در برابر ظلم و استکبار»، رسالت جهانی ماست و این رسالت به هیچوجه محدود به زمان و مکان خاصی نیست.
خبرنگار: الناز دادمهر
انتهای پیام