کد خبر: 4279030
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸

روانشناسی ضرورتی برای عبور از بحران‌های فردی و اجتماعی است

مدیرکل بهزیستی البرز با بیان اینکه روانشناسی ابزاری موثر در مدیریت بحران‌های فردی و اجتماعی است، گفت: تقویت سلامت روان از طریق آموزش مهارت‌های زندگی، ارائه مشاوره تخصصی و افزایش تاب‌آوری روانی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی فردی و جمعی است.

وجیهه محمدی فلاح مدیرکل بهزیستی البرز

به گزارش ایکنا از البرز، وجیهه محمدی‌فلاح، مدیرکل بهزیستی البرز روز دوشنبه، هشتم اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روز روانشناس از سال ۱۳۹۵ در تقویم رسمی کشور ثبت شده است، اظهار کرد: این مناسبت فرصتی برای افزایش آگاهی عمومی درباره نقش روانشناسان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

وی با اشاره به شعار امسال روز روانشناس با عنوان «از بحران تا رشد؛ نقش روانشناسی در تقویت تاب‌آوری» تصریح کرد: این شعار بر اهمیت سلامت روان و نقش کلیدی روانشناسان در مواجهه با بحران‌ها و مدیریت استرس و اضطراب تأکید دارد.

محمدی‌فلاح افزود: ارائه مشاوره تخصصی به افراد در حوزه‌های فردی، خانوادگی، شغلی و تحصیلی می‌تواند زمینه‌ساز ارتقاء کیفیت زندگی و کاهش آسیب‌های روانی باشد.

مدیرکل بهزیستی البرز با بیان اینکه هم‌اکنون یک مرکز مشاوره دولتی و ۳۰ مرکز مشاوره غیردولتی تحت نظارت این اداره کل فعالیت دارند، گفت: خط تلفنی ۱۴۸۰ نیز به صورت رایگان از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به شهروندان است.

وی ادامه داد: طی سال گذشته، دوره‌های آموزشی مختلفی از جمله آموزش پیش از ازدواج برای دو هزار و 478 نفر، آموزش زندگی خانواده برای دو هزار و 178 نفر، آموزش بلوغ و نوجوانی برای ۷۱۰ نفر و آموزش مهارت‌های زندگی برای ۲۷ هزار و ۷۵۴ نفر برگزار شده است.

محمدی‌فلاح از اجرای طرح‌های حمایتی ویژه زوجین خبر داد و گفت: در قالب طرح مراقبت از خانواده در پنج سال نخست زندگی مشترک، ۱۹۳ زوج از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به اقدامات بهزیستی در حوزه سلامت روان کودکان و خانواده‌ها افزود: سال گذشته، دو هزار و 840 کودک پنج و شش ساله تحت غربالگری اضطراب قرار گرفتند و ۵۶۶ متقاضی طلاق نیز غربالگری روانی-اجتماعی شدند که در ادامه، هر زوج حداقل سه جلسه مشاوره دریافت کرد.

مدیرکل بهزیستی البرز در پایان با اشاره به اقدامات انجام شده برای کاهش نرخ طلاق در استان، گفت: در سال گذشته دو هزار و 339 جلسه مشاوره با هدف صلح و سازش میان زوجین برگزار شد که حدود ۴۰ درصد از این زوجین به سازش دست یافتند.

انتهای پیام
captcha