به گزارش ایکنا از البرز، سردار علیرضا حیدرنیا، فرمانده سپاه البرز، دوشنبه، اول اردیبهشتماه در نشست مشترک مجمع نمایندگان البرز و مجمع بسیجان که به میزبانی سپاه امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد، با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم شکلگیری یک مجلس مقتدر و کارآمد اظهار کرد: بیشک مجلس شورای اسلامی میتواند با بهرهگیری از ظرفیت نظارتی و قانونگذاری خود، نقش محوری در اصلاح ساختارهای ناکارآمد و تسریع در روند توسعه استان ایفا کند. این نشست گامی مؤثر در راستای همفکری و بهرهگیری حداکثری از این ظرفیتها برای خدمترسانی بهتر به مردم شریف البرز است.
وی با تأکید بر نگاه مسئلهمحور و بهرهگیری از توان تخصصی نخبگان در قالب ساختارهای مدون افزود: مجمع بسیجیان استان با رویکردی علمی و فارغ از نگاههای سیاسی و حزبی، با استفاده از ظرفیت هفت گروه تخصصی، مسائل کلان و راهبردی استان را رصد و تحلیل میکند و در تعامل سازنده با مجلس، دولت و قوه قضائیه، راهکارهای کاربردی ارائه میدهد.
این مسئول بیان کرد: امروز دیگر نمیتوان تنها با اتکا به ساختارهای رسمی، مشکلات پیچیده و چندوجهی استانها را حل کرد. بهرهمندی از هیئتهای اندیشهورز، مجامع تخصصی بسیج و تعامل هدفمند این مجموعهها با نمایندگان مجلس، میتواند به یک جریان مطالبهگری نظاممند، علمی و مؤثر منتهی شود؛ جریانی که در آن، شناسایی دقیق مشکلات و ارائه راهکارهای عملیاتی در اولویت قرار دارد.
حیدرنیا با اشاره به اینکه بسیج نهتنها نیروی میدانی، بلکه بازوی فکری انقلاب نیز است، افزود: ما با تکیه بر اندیشه نخبگان بسیجی، بهدنبال مشارکت فعال در تصمیمسازیهای کلان هستیم. بسیج استان البرز این آمادگی را دارد که مسائل تخصصی را در حوزههای گوناگون چون سلامت، محیط زیست، آموزش، فناوری، حکمرانی، فرهنگ و خانواده تحلیل کرده و نتایج آن را در اختیار نهادهای تقنینی و اجرایی قرار دهد.
وی همچنین بر استفاده بهینه از جایگاه نظارتی نمایندگان مجلس برای پیگیری مشکلات استانی در سطوح ملی تأکید کرد و گفت: امروز نیازمند تعامل هدفمند و اثربخش میان نمایندگان و ساختارهای فکری انقلاب هستیم. این نشست میتواند سرآغازی برای بسترسازی در جهت پیگیری اصولی طرحهای ارائهشده از سوی گروههای تخصصی بسیج در مجلس شورای اسلامی باشد.
یادآور میشود، در بخش پایانی جلسه، راهکارهای عملیاتی برای تقویت تعاملات چندسویه میان سپاه، بسیج و مجلس، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر تقویت ساختارهای مشارکت نخبگان در فرآیند تصمیمسازی، انسجام در پیگیری مسائل مشترک و حمایت از طرحهای تخصصی ارائهشده از سوی هیئتهای اندیشهورز بهعنوان گامهایی کلیدی برای حرکت در مسیر حل مسائل ریشهای استان تأکید شد.
انتهای پیام