کد خبر: 4272849
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۷
حجت‌الاسلام مهدی ولایی‌برحق بیان کرد:

البرز؛ پایتخت همگرایی قرآنی/ حضور گسترده مردم در طرح «زندگی با آیه‌ها»

مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز از دستاوردهای بی‌نظیر طرح قرآنی زندگی با آیه‌ها در این استان خبر داد و گفت: همگرایی فرهنگی در این طرح، نویدبخش یک تحول بزرگ در عرصه ترویج فرهنگ قرآنی و ارتقاء فضای معنوی استان البرز است.

حجت الاسلام مهدی ولایی برحق مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز
حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ولایی‌برحق، مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز  با بیان اینکه طرح زندگی با آیه‌ها همزمان با دیگر نقاط کشور در استان البرز در حال برگزاری است، اظهارکرد: این طرح به‌عنوان یک حرکت فرهنگی باهدف ترویج آموزه‌های قرآن کریم و تقویت ارتباط مردم با آیات الهی، در ابعاد گسترده‌ای در حال اجراست. در این طرح، محافل قرآنی در مساجد، خانه‌ها، مؤسسات قرآنی، هیأت‌های مذهبی، دانشگاه‌ها، مدارس، پایگاه‌های بسیج، بقاع متبرکه و دیگر اماکن فرهنگی استان برگزار می‌شود که به نوعی همه اقشار جامعه را درگیر کرده و فضایی معنوی و پر از شور قرآنی به وجود آورده است.
 
وی افزود: در ۱۵ روز نخست اجرای این طرح، بیش از ۴۰ هزار نفر از همشهریان البرزی از طریق سامانه استانی ۳000۱۹۰۹ در مسابقه زندگی با آیه‌ها مشارکت کرده‌اند. این میزان مشارکت در این مدت کوتاه، نشان‌دهنده علاقه‌مندی و اشتیاق مردم استان به ارتقای سطح دانشی و معنوی خود از طریق قرآن کریم است. پیش‌بینی می‌شود که این آمار تا پایان ماه مبارک رمضان به بیش از ۱۰۰ هزار نفر برسد که گواهی بر موفقیت و پذیرش گسترده این طرح در میان مردم البرز است.
 
مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز با اشاره به هم‌افزایی بی‌سابقه نهادها و ادارات فرهنگی استان در تحقق این طرح گفت: این طرح در حالی با این میزان استقبال و موفقیت همراه شده است که همکاری و همگرایی تمامی نهادهای فرهنگی و مذهبی استان در سطحی بی‌سابقه رخ داده است. از آموزش و پرورش گرفته تا دانشگاه‌ها، از سازمان‌های مذهبی تا نهادهای مردمی، همگی در یک هماهنگی کامل، تلاش کرده‌اند تا زمینه حضور پرشور مردم در این طرح فراهم شود. این هم‌افزایی نه تنها باعث جذب گسترده مردم در این حرکت قرآنی شده، بلکه فضایی عمومی و قرآنی‌تر در سطح استان ایجاد کرده است که این امر موجب ارتقای معنوی و فرهنگی جامعه شده است.
 
ولایی‌برحق در ادامه با تأکید بر اینکه این طرح تنها یک مسابقه قرآنی نیست، بلکه یک حرکت بزرگ فرهنگی است که می‌تواند تأثیرات عمیقی در تحول اجتماعی و فرهنگی استان بگذارد، افزود: هدف اصلی این طرح، ترویج فرهنگ قرآن و تلاوت آیات الهی در میان تمامی اقشار جامعه است. این طرح در تلاش است تا ارتباط مردم با قرآن را نه تنها در سطح فردی بلکه در سطح اجتماعی تقویت کند و آن را به عنوان رهنمودی اساسی در زندگی روزمره مردم نهادینه سازد. این طرح همچنین به دنبال ایجاد یک شبکه فرهنگی قرآنی است که در آینده بتواند در تمامی سطوح جامعه اثرگذار باشد.
 
وی همچنین به اهمیت حفظ قرآن کریم در این طرح اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد طرح زندگی با آیه‌ها، توجه ویژه به حفظ قرآن است. به حافظانی که ۳۰ آیه از قرآن کریم را حفظ کرده‌اند، گواهینامه معتبر از سوی دارالقرآن الکریم کشور اعطا خواهد شد. این گواهینامه‌ها نه تنها به عنوان یک مدرک معتبر شناخته می‌شوند، بلکه به انگیزه‌ای برای دیگر افراد تبدیل می‌شوند تا به حفظ قرآن کریم بپردازند. علاقمندان به دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این طرح و دریافت گواهینامه می‌توانند به سایت رسمی طرح به آدرس zendegibaayeha.ir مراجعه کنند.
 
این مسئول در پایان گفت: استان البرز با اجرای این طرح، گام بلندی در جهت ترویج فرهنگ قرآنی و ارتقای فضای معنوی برداشته است و امیدواریم که این تجربه موفق در استان البرز به الگویی برای دیگر استان‌ها تبدیل شود. این حرکت قرآنی می‌تواند به یک جنبش فرهنگی در سطح کشور تبدیل شود که در نهایت منجر به تحول اجتماعی و ایجاد یک جامعه متعهد به اصول اخلاقی و معنوی اسلام باشد.
انتهای پیام
captcha