کد خبر: 4272152
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۱

بسیج سازندگی البرز در خدمت محرومان: آغاز ساخت ۳۵ خانه برای نیازمندان

مسئول بسیج سازندگی البرز با اعلام آغاز عملیات ساخت و بازسازی ۳۵ واحد مسکونی ویژه محرومان گفت: در راستای رزمایش نوروزی بسیج سازندگی، این اقدام با هدف کاهش مشکلات مسکن و ایجاد شرایط مناسب زندگی برای خانواده‌های کم‌برخوردار آغاز شده است.

 
سرهنگ پاسدار محمد فلاحتکار، مسئول بسیج سازندگی البرزسرهنگ پاسدار محمد فلاحتکار، مسئول بسیج سازندگی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با اشاره به اهمیت رسیدگی به وضعیت مسکن خانواده‌های نیازمند اظهارکرد: در شرایطی که بسیاری از خانواده‌های کم‌برخوردار با مشکلات اقتصادی و معیشتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، بسیج سازندگی با همکاری گروه‌های جهادی و خیران، احداث ۱۲ واحد مسکونی جدید و بازسازی اساسی ۲۳ واحد مسکونی دیگر را در مناطق کم‌برخوردار استان البرز در دستور کار قرار داده است.
 
وی با تأکید بر اینکه این اقدام تنها به معنای ساخت یک سرپناه نیست، بلکه تلاشی برای ایجاد امنیت، آرامش و امید در بین خانواده‌های محروم است، افزود: بسیاری از این واحدهای مسکونی در مناطق فرسوده و کم‌برخوردار استان واقع شده‌اند که به دلیل شرایط نامناسب، دیگر قابل سکونت نبوده و امنیت جانی ساکنان را به خطر انداخته‌اند. بسیج سازندگی با تکیه بر ظرفیت نیروهای جهادی، ضمن احداث خانه‌های جدید، واحدهای قدیمی را نیز به‌گونه‌ای بازسازی خواهد کرد که شرایط مناسبی برای زندگی داشته باشند.
 
فلاحتکار با اشاره به نقش گروه‌های جهادی در اجرای این طرح گفت: این گروه‌ها در کنار ساخت‌وساز، به سایر نیازهای مردم از جمله بهسازی زیرساخت‌های محلی، ارائه خدمات معیشتی و فرهنگی نیز توجه دارند. تلاش ما این است که نه‌تنها یک خانه، بلکه یک زندگی بهتر را برای این خانواده‌ها رقم بزنیم.

 

افزایش مشارکت مردمی در توسعه عدالت اجتماعی

 
مسئول بسیج سازندگی استان البرز، با تأکید بر نقش مردم و خیران در اجرای این طرح‌ها، از افزایش مشارکت‌های مردمی در پروژه‌های عمرانی خبر داد و اظهار کرد: تجربه نشان داده که هرجا مردم در کنار نهادهای جهادی قرار گرفته‌اند، نتایج بهتری حاصل شده است. در همین راستا، ما از تمامی ظرفیت‌های مردمی و نهادهای حمایتی برای تکمیل این پروژه استفاده خواهیم کرد.
 
وی توضیح داد: روند ساخت و بازسازی این واحدها با سرعت و دقت پیش خواهد رفت تا در کمترین زمان ممکن، این خانه‌ها به خانواده‌های نیازمند تحویل داده شوند. بسیج سازندگی تلاش دارد با اجرای این پروژه‌ها، ضمن کاهش فقر مسکن، الگوی مؤثری از خدمت‌رسانی جهادی ارائه دهد.
 
فلاحتکار همچنین به اقدامات گسترده بسیج سازندگی در سایر حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی اشاره کرد و گفت: علاوه بر فعالیت‌های عمرانی، بسیج سازندگی در بخش‌های مختلفی مانند اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی نیز نقش‌آفرینی کرده است. طی سال گذشته، بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی در استان البرز با حمایت بسیج ایجاد شده و بیش از سه هزار کارآفرین تسهیلات ویژه دریافت کرده‌اند.
 
وی از برگزاری ۵۱ نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در استان خبر داد و تصریح کرد: این نمایشگاه‌ها به معرفی و حمایت از تولیدات داخلی و کارگاه‌های کوچک و زودبازده اختصاص داشت و نقش مهمی در تقویت کسب‌وکارهای خرد ایفا کرد.
 
این مسئول با اشاره به ضرورت گسترش فرهنگ جهادی در کشور خاطرنشان کرد: «امروز بیش از هر زمان دیگری، نیازمند ترویج روحیه جهادی و کار بی‌منت برای مردم هستیم. اگر این فرهنگ در جامعه نهادینه شود، قطعاً شاهد تحولات بزرگی در حوزه‌های مختلف خواهیم بود. بسیج سازندگی با تمام ظرفیت‌های خود در کنار مردم ایستاده و تا رفع کامل مشکلات محرومان از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
 
وی تأکید کرد: این اقدامات نشان می‌دهد که نگاه بسیج سازندگی فراتر از فعالیت‌های عمرانی است و به دنبال ایجاد تحول در زندگی اقشار کم‌برخوردار و حرکت به سمت عدالت اجتماعی پایدار است.

 

انتهای پیام
captcha