مؤسسه هماندیشان قرآنی البرز که در سالهای اخیر به عنوان یکی از نهادهای فعال در زمینه ترویج فرهنگ قرآن و معارف اسلامی در استان البرز شناخته شده است، در یازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت ماه رمضان که در مصلی کرج برگزار شد، حضور پررنگی داشت. زهرا قمی، مدیرعامل این مؤسسه، در گفتوگو با ایکنا از البرز به تشریح برنامهها و دستاوردهای مؤسسه در این رویداد فرهنگی پرداخت.
وی اظهارکرد: امسال در نمایشگاه قرآن کرج، مؤسسه هماندیشان قرآنی البرز با سه غرفه فعال به نامهای «مهد الرضا»، «شبابرضا»، و تحفیظ حضور داشت. این غرفهها به عنوان نقاط اتصال بین بازدیدکنندگان و فعالیتهای قرآنی موسسه طراحی شده و توانسته است بازخوردهای بسیار خوبی از سوی عموم مردم به ویژه خانوادهها و جوانان به دست آورند.
این مسئول بیان کرد: در کنار این سه غرفه، این موسسه میزبان اجرای دو طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» و «شمیم تلاوت رضوی» در این نمایشگاه شده است که طرح اول یکی از برنامههای ملی و فرهنگی است که در راستای ترویج فرهنگ قرآن و ایجاد ارتباط میان نسلهای مختلف با معارف قرآن کریم در حال اجراست و طرح دوم نیز با هدف کشف و حمایت از استعدادهای قرآنی جوانان شکل گرفته است.
مدیرعامل مؤسسه هماندیشان قرآنی البرز در ادامه توضیح داد: یکی دیگر از برنامههایی که توسط این موسسه در حال اجراست، نقاشی برای کودکان زیر هفت سال است که این اقدام علاوه بر سرگرمی برای کودکان، فرصتی است برای اینکه این نسل آیندهساز با مفاهیم قرآنی از طریق هنر آشنا شوند. در این غرفه بچهها نقاشیهایی با موضوع قرآن میکشند و جایزه میگیرند.
وی بیان کرد: در کنار این فعالیتهای هنری، برای حافظان قرآن نیز فضایی در نظر گرفته شده است که آنها میتوانند اطلاعات خود را ثبت کنند و به عضویت گروههای قرآنی موسسه درآیند.
قمی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامههای ویژه موسسه، ثبتنام علاقمندان کلاسهای قرآنی و دینی است. بهویژه کلاسهای «شباب الرضا» که مختص جوانان و نوجوانان است. در این بخش، ثبتنامکنندگان علاوه بر شرکت در کلاسهای قرآنی، به تلاوت آیاتی از قرآن نیز میپردازند و به بهترین تلاوتها جوایزی اهدا میشود.
مدیرعامل موسسه هماندیشان قرآنی البرز در بخش دیگری از صحبتهایش به برخی از محدودیتهای نمایشگاه اشاره کرد و گفت: هرچند که امسال شاهد استقبال چشمگیر مردم از نمایشگاه هستیم، اما متأسفانه محدودیتهای ترافیکی و فضایی در مصلا کرج باعث شده است که برخی از افراد نتوانند به راحتی به نمایشگاه مراجعه کنند.
وی پیشنهاد داد: بهتر است برای چنین رویدادهایی فضای بازتر و راحتتری در نظر گرفته شود تا همه اقشار جامعه بتوانند از نمایشگاه بازدید کنند به عنوان مثال حضور در مصلی ممکن است برای بانوانی که پوشش چادر ندارند کمی سخت باشد لذا اگر مکان نمایشگاه جایی به غیر از مصلی باشد قطعا میتوانیم شاهد حضور همه اقشار جامعه در این رویداد فرهنگی و قرآنی باشیم.
انتهای پیام