کد خبر: 4267801
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵

البرز؛ میزبان یازدهمین نمایشگاه قرآن کریم

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز از برگزاری یازدهمین نمایشگاه قرآن کریم در مصلی کرج خبر داد و گفت: این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای عاشقان کلام وحی است تا در فضایی معنوی، از دستاوردهای قرآنی، هنری و پژوهشی بهره‌مند شوند.

قرآن کریم

افخم زنگنه‌زاده، رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز اظهار کرد: یازدهمین نمایشگاه قرآن کریم البرز یک فرصت استثنایی است که به همت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان و با مشارکت نهادهای فرهنگی و قرآنی مختلف برگزار می‌شود. 

وی افزود: این نمایشگاه به‌عنوان یک رویداد فرهنگی مهم، محلی برای نمایش دستاوردهای علمی، هنری و فرهنگی در حوزه قرآن و عترت است و با هدف ترویج مفاهیم قرآنی و تقویت بنیان‌های فرهنگی جامعه اسلامی برگزار می‌شود.

زنگنه‌زاده بیان کرد: در این دوره از نمایشگاه، علاوه بر ارائه کتاب‌های مختلف قرآنی و مذهبی، آثار هنری در حوزه خوشنویسی قرآن، نقاشی، تذهیب و دیگر رشته‌های هنری مرتبط با قرآن به نمایش گذاشته خواهد شد. همچنین کارگاه‌های آموزشی و برنامه‌های ویژه‌ای برای عموم مردم و علاقه‌مندان برگزار می‌شود. 

این مسئول تصریح کرد: هدف ما این است که در این نمایشگاه علاوه بر نمایش آثار هنری و فرهنگی، فضای معنوی و الهام‌بخشی برای بازدیدکنندگان ایجاد کنیم تا آنان با آموزه‌های قرآن بیشتر آشنا شوند و در مسیر ترویج فرهنگ قرآنی گام بردارند.

وی ادامه داد: نمایشگاه قرآن و عترت استان البرز از 14 تا 20 اسفندماه در مصلی نماز جمعه شهر کرج برپا خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند در این مدت از نمایشگاه بازدید کنند.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز گفت: این نمایشگاه برای تمامی اقشار جامعه از جمله خانواده‌ها، دانش‌آموزان، دانشجویان، پژوهشگران و هنرمندان فضایی مناسب برای آشنایی بیشتر با مفاهیم قرآن و عترت فراهم خواهد کرد.

زنگنه‌زاده همچنین از علاقه‌مندان به شرکت در نمایشگاه خواست تا امروز، پنجم اسفندماه آمادگی خود را به همراه تعداد غرفه‌های مورد نیاز و شرح محتوای ارائه‌ شده، به دبیرخانه نمایشگاه واقع در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، گروه قرآن و عترت ارسال کنند. 

وی اظهار کرد: با توجه به استقبال گسترده از دوره‌های قبلی این نمایشگاه، پیش‌بینی می‌شود که امسال نیز فضای نمایشگاه به‌طور ویژه‌ای مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گیرد. بنابراین از تمام فعالان فرهنگی، هنری و قرآنی تقاضا داریم تا در این رویداد مهم حضور فعال داشته باشند.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز گفت: این نمایشگاه فقط یک رویداد دینی و قرآنی نیست، بلکه فرصتی برای هم‌افزایی و تقویت همکاری‌های فرهنگی بین نهادها، سازمان‌ها و افراد فعال در حوزه قرآن و عترت است، بنابراین امیدواریم با مشارکت همه‌جانبه، این نمایشگاه به محفل نورانی و الهام‌بخشی تبدیل شود که همه‌ ما را در مسیر ترویج فرهنگ قرآن و عترت هدایت کند.

وی گفت: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند با شماره‌های ۰۲۶۳۲۵۶۳۱۵۳ تماس بگیرند. همچنین شماره‌های داخلی ۱۲۱، ۱۲۲ و ۱۹۸ برای دریافت اطلاعات تکمیلی و مشاوره در نظر گرفته شده است. برای ارتباط مستقیم با دبیرخانه نمایشگاه می‌توانند با شماره ۰۲۶۳۲۵۶۳۱۳۷ تماس بگیرند.

انتهای پیام
captcha