کد خبر: 4266631
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
علی حدادی بیان کرد:

ضرورت هم‌افزایی دولت، بخش خصوصی و خیرین برای ساخت آینده‌ای پایدار

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید شرایطی را فراهم کند که بخش خصوصی و خیرین بتوانند با اطمینان خاطر در پروژه‌های تولیدی و اشتغال‌زایی مشارکت کنند. تنها در این صورت است که می‌توانیم به توسعه پایدار دست یابیم و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهیم.

علی حدادی، نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ  در مجلس

به گزارش ایکنا از البرز، علی حدادی، نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، روز یکشنبه، 28 بهمن در مراسم تجلیل از خیرین کمیته امداد که در سالن موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر برگزار شد، با تأکید بر اهمیت مشارکت مردمی در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی، حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن را تجلی وحدت ملی و همبستگی اقشار مختلف جامعه دانست و گفت: این حضور گسترده نشان‌دهنده این است که مردم ایران همواره آماده‌اند تا از دستاوردهای انقلاب و آرمان‌های آن دفاع کنند. این راهپیمایی نه تنها یک حرکت نمادین، بلکه یک پیام روشن به دنیا بود که ملت ایران تحت هیچ شرایطی از اصول و ارزش‌های خود کوتاه نخواهد آمد.

وی در ادامه به نقش خیرین در تقویت بنیادهای اجتماعی کشور اشاره کرد و افزود: خیرین با اقدامات خود در حوزه‌های مختلف از جمله مدرسه‌سازی، اشتغال‌زایی و بهبود وضعیت سلامت، نه تنها به رفع مشکلات فردی و اجتماعی کمک می‌کنند، بلکه در واقع موجب تقویت سرمایه‌های اجتماعی کشور می‌شوند. این افراد با همت و تلاش خود به شکل مؤثری در بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌ها و فراهم کردن فرصت‌های برابر برای اقشار مختلف جامعه نقش دارند.

این مسئول بیان کرد: خیرین با فعالیت‌های خود در حوزه‌هایی مانند مسکن، تحصیل و اشتغال جوانان، گام‌های بزرگی در جهت ارتقای سطح زندگی مردم و کاهش مشکلات اجتماعی برداشته‌اند.

حدادی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج و مسکن، خواستار توجه ویژه‌تر دولت به این مسائل شد و گفت: در شرایط اقتصادی کنونی، جوانان کشور با مشکلات فراوانی برای تأمین مسکن و ایجاد زندگی مستقل روبه‌رو هستند. بانک‌ها باید تسهیلاتی کارآمدتر و آسان‌تر برای ازدواج و مسکن جوانان فراهم کنند. دولت نیز باید با برنامه‌ریزی دقیق‌تر، شرایط را برای تسهیل این امور فراهم آورد تا جوانان بتوانند در کمال آرامش، زندگی خود را آغاز کنند.

وی با اشاره به ضرورت تقویت بخش خصوصی در حوزه تولید و اشتغال گفت: دولت باید با اعتماد به بخش خصوصی و ایجاد شرایط مساعد برای سرمایه‌گذاری، بستری مناسب برای رشد تولید و ایجاد اشتغال پایدار فراهم کند. حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران باعث می‌شود که اقتصاد کشور به سمت توسعه و رونق پایدار حرکت کند. همچنین، ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از سرمایه‌گذاران می‌تواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی منجر شود.

حدادی تصریح کرد: «نقش خیرین در این حوزه‌ها بسیار ارزشمند است. با حضور و مشارکت خیرین در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، می‌توان بسیاری از مشکلات جامعه را حل کرد و گامی مؤثر در راستای توسعه پایدار کشور برداشت. خیرین نه تنها در حوزه‌های اقتصادی بلکه در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و حتی آموزشی نیز با تلاش‌های خود به تقویت زیرساخت‌های کشور کمک می‌کنند.

نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری میان نهادهای دولتی، بخش خصوصی و خیرین تأکید کرد و گفت: برای دستیابی به توسعه پایدار و رفع مشکلات موجود در جامعه، لازم است که این سه بخش با یکدیگر همکاری کنند و از تمامی ظرفیت‌های موجود بهره‌برداری کنند. دولت باید شرایطی فراهم کند که بخش خصوصی و خیرین در ایجاد اشتغال و تولید، نقش فعالی داشته باشند و به این ترتیب، کشور به سوی پیشرفت و توسعه حرکت کند.

حدادی در پایان ابراز کرد: اگر این هم‌افزایی و همکاری به درستی شکل گیرد، می‌توان امیدوار بود که بسیاری از چالش‌های اجتماعی و اقتصادی کشور با سرعت بیشتری حل شود و آینده‌ای روشن‌تر برای جوانان و نسل‌های آینده کشور رقم بخورد.

انتهای پیام
captcha