سرهنگ محمد فلاحتکار، رئیس بسیج سازندگی سپاه امام حسن مجتبی (ع) البرز در گفتوگو با ایکنا از البرز با بیان اینکه بسیج سازندگی در سه حوزه ارائه خدمات دارد، افزود: یکی از این حوزهها در بخش اقتصاد مقاومتی است که در این راستا تسهیلات اشتغالزایی پرداخت میشود.
وی اظهار کرد: تسهیلات کارفرمایی به منظور بهبود و توانمندسازی شرکتها پرداخت میشود که به ازای هر نفر ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شده ضمن اینکه در بخش خویشفرمایی نیز بین ۵۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت میشود.
این مسئول تسهیلات خویش فرمایی را در بخشهای کشاورزی، صنعتی، امنیت غذایی، خیاطی و صنایع تبدیلی و… برشمرد و گفت: تاکنون از این طریق برای سه هزار نفر اشتغالزایی انجام شده است.
فلاحتکار با بیان اینکه تاکنون برای یک هزار و ۷۳۰ نفر تسهیلات پرداخت شده است، افزود: هم اکنون به میزان ۱۶۰ میلیارد تومان دیگر در بانکها برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی پرونده داریم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان البرز همچنین به خدماترسانی در حوزه محرومیتزدایی اشاره کرد و گفت: برای سال تحصیلی جاری جهادگران اقدام به رنگ آمیزی و زیباسازی و بازسازی ۳۱۰ مدرسه در استان کردند ضمن اینکه ۳۲۵ خانه محروم نیز در حال تعمیر و بازسازی است.
وی افزود: همچنین تا پایان سال جاری ۱۸ خانه محروم با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) استان به صورت کامل ساخته و تحویل نیازمندانی که بدون مسکن بوده و در چادر زندگی میکردند، میشود.
فلاحتکار همچنین به اقدامات در حوزه اجتماعی اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۹۵ هزار بسته کمک معیشتی به نیازمندان و افراد کم برخوردار اهدا شده ضمن اینکه یک هزار و ۳۶۸ گوسفند به صورت نذر قربانی داشتیم که پس از قربانی، بستهبندی و در اختیار نیازمندان قرار گرفت.
وی توزیع ۳۸ هزار دست پوشاک، اهدای ۳۳۳ سری جهیزیه، توزیع ۲ هزار قلم لوازم زندگی و آزادسازی ۹۷ زندانی جرایم غیرعمد را از دیگر خدمات بسیج سازندگی عنوان کرد و افزود: از دیگر خدمات بسیج سازندگی ارائه خدمات بخصوص خدمات پزشکی و دندانپزشکی رایگان به زندانیان و خانوادههایشان است.
رئیس بسیج سازندگی استان البرز با بیان اینکه در استان البرز یک هزار و ۶۰۰ گروه جهادی داریم که در مواقع ضروری و بحران وارد میدان میشوند، گفت: از این تعداد، ۲۰۰ گروه تخصصی پزشکی، دندانپزشکی، عمرانی و … به صورت دائم فعال هستند.
این مسئول گفت: هدف گروههای جهادی مطالبهگری در محلات با استفاده از ظرفیت خیرین و دستگاههای اجرایی است تا مشکلات اجتماعی، عمومی و خصوصی محلات رفع شود.
انتهای پیام