کد خبر: 4219068
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳

17 خردادماه؛ آخرین کاروان حجاج البرزی راهی سرزمین وحی می‌شود

مدیر حج و زیارت البرز از اعزام ۱۱ کاروان حجاج بیت الله الحرام این استان از فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) به سوی سرزمین وحی خبر داد و گفت: آخرین کاروان 17 خرداد راهی حج می‌شوند.

حج

عباس دمیرچی، مدیر حج و زیارت البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز اظهار کرد: نخستین کاروان حج تمتع این استان ۲۸ اردیبهشت‌ماه سال جاری به تعداد ۹۵ نفر اعزام شد و آخرین کاروان نیز ۱۷ خردادماه جاری راهی سرزمین وحی خواهد شد.

وی اضافه کرد: امسال در مجموع یک هزارو ۸۶۲ نفر از استان البرز راهی سرزمین وحی می‌شوند که تاکنون یک هزارو ۵۲۱ نفر مشرف شده اند و ۳۴۱ نفر دیگر در قالب سه کاروان به مکه و مدینه منوره اعزام می‌شوند.

دمیرچی بیان کرد: از بین زائران البرزی محمد احمدی با ۹۰سال و جواد یوسفی با ۱۱ سال به ترتیب مسن‌ترین و کم‌سن‌ترین زائران این استان هستند.

مدیر حج و زیارت البرز گفت: امسال پایانه« سلام» فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) برای اعزام زائران البرزی اختصاص یافته است.

 

انتهای پیام
captcha