کد خبر: 4198010
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۱

اجرای طرح «هر مسجد یک ایستگاه انقلاب» در البرز

طرح «هر مسجد یک ایستگاه انقلاب» در راستای جشن‌های مردمی به‌مناسبت ایام‌الله دهه فجر در مساجد استان البرز برگزار می‌شود.

حجت الاسلام کاظم شکری مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد البرز

حجت‌الاسلام کاظم شکری، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز اظهار کرد: به‌منظور گرامیداشت چهل‌وپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر، جشن‌های مردمی در مساجد به همت بچه‌های مسجدی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه برپایی محافل انس با قرآن و برگزاری کرسی‌های تلاوت و تفسیر قرآن‌ از برنامه‌های مردمی ایام‌الله دهه فجر در مساجد است، افزود: برگزاری جشنواره سرود بچه‌های مسجد و برپایی جشن تکلیف سیاسی رأی اولی‌ها در کانون‌های شاخص استان از دیگر برنامه‌های اجرایی این ایام در مساجد است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد البرز با بیان اینکه مساجد در این ایام میزبان برنامه‌هایی با محوریت امیدآفرینی در قالب طرح «هر مسجد یک ایستگاه انقلاب» هستند، گفت: برپایی نمایشگاه کتاب در سطح مساجد، تدوین گزارش از مساجد پیشرو در عرصه انقلاب، برگزاری پویش جشنواره فجرانه با محور آذین‌بندی مساجد و محلات و اجرای بیش از ۲۰ سرود توسط گروه‌های سرود کانون‌های مسجدی از دیگر برنامه‌هایی است که در این ایام در حال برگزاری است.

انتهای پیام
captcha