کد خبر: 4121168
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۸

دعوت مسئولان البرزی از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

اعضای شورای اسلامی شهر کرج، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز و فرماندار کرج از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کردند.

راهپیمایی 22 بهمن

به گزارش ایکنا از البرز، اعضای شورای اسلامی شهر کرج در بیانیه‌ای از مردم و تمامی اقشار برای شرکت و حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کردند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«جمهوری اسلامی ایران در ۴۴ سال گذشته به رغم وجود انواع تحریم‌ها و تهدیدها و در جنگ ترکیبی و رسانه‌ای دشمن در اغتشاشات اخیر نیز با عبور از انواع فتنه‌ها و تهدیدها هم اکنون تبدیل به درخت تنومندی شده است. از این رو حضور پررنگ و پرشور مردم در راهپیمایی۲۲ بهمن امسال هم مانند سنوات گذشته دشمنان را مأیوس و ناامید خواهد کرد.

رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر کرج از مردم شریف ایران سربلند، صاحبان اصلی این انقلاب عظیم دعوت می‌کنند در کنار یکدیگر در راهپیمایی باشکوه چهل و چهارمین ۲۲ بهمن‌ ماه شرکت کنیم و با حضور ‌مان پیام وحدت و همدلی‌مان را به نمایش بگذاریم.

در ادای وظیفه‌مان با حضور گسترده در راهپیمایی قدردانی از خون شهدای انقلاب تا مدافعان حرم و پایبندی به آرمان‌های امام راحل(ره) و ارزش‌های نظام و انقلاب و منویات امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) است، سربلند باشیم.

ان‌شاءالله».

راهپیمایی ۲۲ بهمن مظهر وحدت ملی خواهد بود

حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی ولایی‌برحق، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز، هم ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه مبارکه فجر و تبریک فرارسیدن ۲۲ بهمن، گفت:

راهپیمایی امسال ثابت می‌کند که مردم ایران اسلامی کماکان پای انقلاب هستند. باتوجه به شرایط ویژه انقلاب و همچنین وضعیت جهان امروز راهپیمایی ۲۲ بهمن در سال جاری با ویژگی و حساسیت‌های خاص همراه خواهد بود.

این مسئول با اشاره به تغییرات جهانی اعم از نارضایتی مردم کشورهای اروپایی از وضعیت خود تا مشکلات دولت رژیم غاصب صهیونیستی، یادآور شد: انتظارات جهانی برای ظهور تمدن نجات‌بخش لحظه به لحظه بیشتر احساس می‌شود.

وی به جنگ اوکراین و شرایط منطقه اشاره کرد و گفت: شرایط اروپا و غرب مساعد نیست، صدای فروپاشی کشتی تایتانیک آمریکای جنایتکار به گوش می‌رسید.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز در پایان با بیان اینکه مردم به دنبال یک تمدن منجی هستند، تصریح کرد: راهپیمایی ۲۲ بهمن جشن بزرگ ملت و مظهر انسجام و وحدت ملی خواهد بود.

دعوت از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه

سعید جابری انصاری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز هم ضمن تبریک فرارسیدن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران اظهار کرد: ملت همیشه در صحنه ایران با حضور میلیونی خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن ضمن نمایش عظمت و اقتدار این ملت، بار دیگر به دشمنان ثابت می‌کنند که تحت هیچ شرایطی از پشتیبانی از نظام و صیانت از آرمان‌ها و دستاوردهای آن دست برنخواهند داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز با بیان اینکه ملت بزرگوار و شریف ایران همواره ثابت کرده اند در صحنه های سرنوشت‌ساز حضوری چشمگیر دارند، خاطرنشان کرد: امسال نیز ملت ایران با بصیرت و لبیک به ندای رهبرمعظم انقلاب برای حمایت و پشتیبانی از نظام، دولت و کشور در راهپیمایی ایام الله ۲۲ بهمن حضوری باشکوه خواهند داشت و جلوه‌ای دیگر از وحدت و همدلی خود را با آرمان‌های انقلاب اسلامی به تصویر خواهند کشید.

جابری‌انصاری تأکید کرد: این حضور در این برهه حساس که دشمنان ما دائم درصدد ایجاد فضای یاس و ناامیدی در جامعه هستند، پاسخ کوبنده‌ای به معاندان و یاوه‌گویان علیه نظام اسلامی خواهد بود.

وی یادآور شد: ملت ایران در طول دوران انقلاب اسلامی همواره همراه و همگام با مسئولان نظام بوده اند و برای صیانت از آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب در همه صحنه ها حضور داشته و دارند.

این مسئول با بیان اینکه مردم ایران به رهبری و هدایتگری معمارکبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) انقلابی را به ثمر رساند که نتیجه آن، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود، تصریح کرد: بی‌شک، حضور میلیونی مردم غیور ایران در راهپیمایی فردا- ۲۲ بهمن برگ زرین دیگری را در کارنامه افتخارات این مرزو بوم به ثبت خواهد رساند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز در پایان ضمن دعوت مجدد از اهالی فرهنگ و هنر و رسانه استان خواستار حضور حداکثری ایشان در این راهپیمایی با شکوه و پوشش رسانه‌ای این رویداد عظیم در راستای جهاد تبیین شد.

دعوت فرماندار از مردم کرج برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن 

غفور قاسم‌پور، فرماندار کرج هم ضمن دعوت سراسری از مردم شهرستان کرج برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه و خلق حماسه‌ای دیگر در ایران کوچک اظهار کرد: دهه فجر و یوم الله ۲۲ بهمن یادآور مجاهدت و ایثار ملت رشید و همیشه در صحنه ایران و جانفشانی شهیدان سرفراز این سرزمین است. نهضت امام خمینی(ره)، موجب قطع ید استکبارجهانی به سردمداری آمریکای تجاوزکار شد و فروغ امید و گرمی حیات را به کالبد سرد مسلمانان و مستضعفان جهان دمید و تجربه‌ای تازه از حکومت دینی را به بشریت عرضه کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: در شرایطی که دشمنان با همه قدرت روبروی منافع ملی ایستاده‌اند مردم شهیدپرور شهرستان کرج بار دیگر با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه، کنار یکدیگر به صحنه خواهند آمد و با حضور گسترده خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن ثابت خواهند کرد که با انقلاب اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری ارتباط ناگسستنی دارند و هر سال با شکوه‌تر از سال قبل با شرکت خود این مهم را به جهانیان ثابت خواهند کرد و به دشمنان می‌گوییم که ۴۴ سال در کنار انقلاب اسلامی بوده‌ایم و تا زنده‌ایم در کنار انقلاب، امام و راه رهبری باقی خواهیم ماند. آنچه مسلم است راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر به فتح سکوی همدلی و اتحاد مردم و مسئولان برای دوام عزت و پایداری انقلاب اسلامی تبدیل می‌شود.

انتهای پیام
captcha