کد خبر: 3761833
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۲

اجرای طرح «مصباح الهدی» در مدارس البرز

گروه معارف- معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش البرز از آغاز اجرای طرح «مصباح‌ الهدی» با محوریت آشنایی با سبک زندگی امام حسن مجتبی(ع) در مدارس استان خبر داد.

اجرای طرح «مصباح الهدی» در مدارس البرز

مسعود مهران‌نیا، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش البرز در گفت وگو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: این طرح هر سال با هدف معرفی سبک و سیره زندگی یکی از ائمه معصوم در مدارس اجرا می‌شود.
این مسئول تقویت اعتقادات دینی نسل جوان و دوری از خرافات و بدعت‌ها را از اهداف مهم اجرای طرح مصابح الهدی عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح دانش‌آموزان فعالیت‌های امام‌شناسی خود را در موضوعاتی چون زندگی‌نامه، کرامات، حکایات، داستان‌های کاربردی، احادیث و روایات و سبک زندگی،‌ متمرکز کرده و در این مسیر از روش‌های مختلفی مانند تحقیق و پژوهش، مسابقه، نقاشی و دلنوشته، جلسات پرسش و پاسخ استفاده و از ابتکارات و خلاقیت‌های فرهنگیان و دانش‌آموزان نیز بهره می‌گیرند.
وی با اشاره به اینکه امسال اجرای این طرح با محوریت امام حسن مجتبی(ع) در مدارس البرز آغاز شد، افزود: ایجاد فضای انس و محبت به اهل‌بیت‌ عصمت و طهارت(ع) در بین دانش‌آموزان، ایجاد روحیه مطالعه، تحقیق و پژوهش در زمینه سبک زندگی ائمه اطهار(ع) از دیگر اهداف اجرای طرح «مصباح الهدی» در مدارس این استان است.
مهران‌نیا با اشاره به اینکه در مرحله اول این طرح، کتاب آفتاب کرامت در مدارس استان توزیع شد، گفت: در این مرحله دانش‌آموزان و فرهنگیان نسبت به مطالعه کتاب اقدام و در مسابقه کتابخوانی شرکت می‌کنند.
این مسئول تصریح کرد: این مسابقه به صورت انفرادی، گروهی و خانوادگی برگزار خواهد شد و در مرحله بعدی مسابقات فرهنگی و هنری با محوریت آفتاب کرامت در قالب نقاشی، انیمیشن، سرود اجرا می‌شود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش البرز اضافه کرد: در مرحله چهارم این طرح، تحقیق و پژوهش در خصوص امام حسن مجتبی(ع) و سیره ایشان انجام می‌شود که ویژه فرهنگیان خواهد بود و در نهایت اختتامیه طرح برگزار و نمایشگاهی از آثار برگزیده برپا و از نفرات برتر، مدارس برتر و فعالان این عرصه تجلیل می‌شود.
انتهای پیام

 

captcha