کد خبر: 3613352
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸

برگزاری نماز عید فطر در بقاع 23 امامزاده البرز

گروه معارف: مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز گفت: همزمان با فرا رسیدن اول ماه شوال، نماز عید سعید فطر در آستان مقدس 23 امامزاده این استان برگزار می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین محمد صالحی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهارکرد: اولویت برگزاری مراسم عید سعید فطر در کرج در امامزادگان شاخص امامزاده طاهر(ع) مهرشهر کرج و امامزاده محمد(ع) حصارک، امامزاده حیدر(ع) کلاک، امامزاده عبدالله(ع) محمدشهر، امامزاده قاسم(ع) ماهدشت، امامزاده حسین(ع) روستای گوراب جاده چالوس و امامزاده عبدالله طاهر(ع) جاده کرج - چالوس است.
وی با بیان اینکه درهای امامزادگان همزمان با نماز صبح باز است، افزود: مراسم روز عید از ساعت 6.30 صبح با قرائت قرآن‌کریم و ادعیه روز عید و اول ماه شوال آغاز می‌شود و اقامه نماز از ساعت 7.30 در امامزادگان آغاز می‌شود.
این مسئول بیان کرد: همچنین در این روز با برپایی خیمه‌های معرفت در امامزادگان، مبلغین به صورت ویژه در این خیمه‌ها حضور دارند تا به سوالات شرعی مردم در خصوص فطریه و کفاره پاسخ دهند.
صالحی در ادامه به فضایل عید سعید فطر اشاره کرد و گفت: خداوند برخی از روزها را نسبت به روزهای دیگر پربرکت و نورانی ساخته است و در کنار دیگر روزها اعیاد الهی مانند ستاره‌های زیبا می‌درخشند.
وی ادامه داد: عید فطر روزی است که روزه‌داران پاداش یک ماه عبادت و کوشش خود را دریافت می‌کنند و عیدی می‌گیرند و پاداش روزه‌داران بخشش گناهان و خشنودی حضرت رحمان است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز به فضیلت ماه مبارک رمضان و عید سعید فطر از زبان پیامبر اسلام (ص) اشاره کرد و گفت: حضرت محمد (ص) فرموده اند « و چون شب عید فطر که شب جوائز نام دارد فرا رسد، خداوند پاداش عمل‏‌کنندگان را بدون حساب و شمارش ببخشد.»
پیامبر در ادامه فرموده‌اند: « و چون صبح روز عید فرا رسد خداوند فرشتگان را به همه شهرها بفرستد، پس در زمین فرود آیند و سر کوچه‏‌ها و گذرها بایستند و با صدایی که آن را همه‏ آفریده‏‌های خدا جز جن و آدمیان می‏شنوند گویند: ای امّت محمّد! به سوی پروردگار کریم برای نماز عید بیرون شوید که او پاداش فراوان دهد و گناهان بزرگ را بیامرزد.»
وی در پایان گفت: عید فطر، روز جشن است، جشن نزدیکی و قرب به بارگاه الهی، جشنی که به مناسبت پایان یک ماه عبادت مخلصانه برگزار می‌شود و به راستی که عید فطر، روز بازگشت به فطرت، بازگشت به خدا، اتصال به آسمان و مروج به عرش اعلی است.

captcha