کد خبر: 4306512
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۳
ترابی بیان کرد:

نسل جوان؛ الگویی از همدلی و مسئولیت‌پذیری در خدمت به محرومان

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی البرز گفت: دانشجویان با حضور فعال و خالصانه خود در اردوهای جهادی، نه تنها بخشی از نیازهای مردم مناطق محروم را برطرف می‌کنند بلکه با همدلی و مسئولیت‌پذیری، الگویی ارزشمند برای سایر جوانان کشور می‌شوند.

مصطفی ترابی، رئیس بسیج دانشجویی استان البرز

به گزارش ایکنا از البرز، مصطفی ترابی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی البرز  روز دوشنبه، 31 شهریورماه در جریان بازدید از فعالیت گروه جهادی شهید قدوسی که در روستاهای همت‌آباد، شوراب و گرماب شهرستان فیروزه نیشابور اظهارکرد: مشاهده فعالیت‌های جهادگران و حضور در کنار آنان، باعث افتخار و امیدواری است. دانشجویان با انگیزه و تلاش خالصانه خود، بخشی از نیازهای مردم مناطق محروم را برطرف می‌کنند و در عین حال تجربه‌های ارزشمندی برای خود کسب می‌کنند.

وی بیان کرد: اردوهای جهادی، تنها اجرای پروژه‌های عمرانی نیست. این اردوها فرصتی است برای تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری، همبستگی اجتماعی و ارتقای مهارت‌های عملی جوانان. هر فعالیتی که دانشجویان در این اردو انجام می‌دهند، گامی مهم در جهت خدمت‌رسانی مؤثر و پایدار به مردم محروم است.

ترابی تأکید کرد: بازسازی مدارس، بهسازی معابر و تعمیر و نوسازی فضاهای عمومی، نمونه‌ای از نگاه جامع و برنامه‌ریزی دقیق گروه‌های جهادی است. این اقدامات نه تنها نیازهای فوری مردم را رفع می‌کند، بلکه به توسعه فرهنگی و اجتماعی این مناطق نیز کمک می‌کند.

وی با اشاره به برنامه‌های آموزشی و فرهنگی اردو گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی، برگزاری کلاس‌های فرهنگی و مشاوره‌های تربیتی، تأثیرات ماندگاری بر زندگی مردم دارد و تجربه‌ای ارزشمند برای دانشجویان فراهم می‌آورد. وقتی دانشجویان با کودکان و نوجوانان این مناطق کار می‌کنند، نه تنها مهارت‌های خود را تقویت می‌کنند، بلکه حس مسئولیت‌پذیری و همدلی را در خود و دیگران نهادینه می‌سازند.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی البرز درباره اهمیت استمرار این حرکت‌ها اظهارکرد: ما به عنوان مسئولان بسیج دانشجویی، موظف هستیم زمینه را برای تداوم و گسترش اردوهای جهادی فراهم کنیم. هدف ما ایجاد انگیزه و حمایت از دانشجویان جهادگر است تا بتوانند فعالیت‌های خود را با کیفیت و اثرگذاری بیشتر ادامه دهند.

ترابی با تأکید بر نقش دانشجویان در خدمت‌رسانی به مناطق محروم ادامه داد: نسل جوان کشور با حضور فعال در این اردوها، نه تنها تجربه عملی کسب می‌کند، بلکه به الگویی برای سایر جوانان تبدیل می‌شود و نشان می‌دهد که حرکت‌های خودجهادی و مردمی، می‌تواند بخش قابل توجهی از مشکلات اجتماعی و فرهنگی مناطق محروم را کاهش دهد.

ترابی ضمن قدردانی از تلاش‌های جهادگران گفت: دانشجویان جهادگر با اقداماتی همچون بازسازی مدارس، برگزاری کلاس‌های آموزشی، فعالیت‌های فرهنگی و هنری و ارائه خدمات مشاوره‌ای، نشان می‌دهند که روحیه جهادی و خدمت به مردم، جزو ارزش‌های بنیادین نسل جوان ما است. امیدوارم با همت و تلاش بیشتر دانشجویان، این حرکت‌های ارزشمند گسترش یابد و الگویی برای سایر دانشگاه‌ها و نهادهای جوانان در سراسر کشور شود.

وی در پایان افزود: تلاش ما این است که اردوهای جهادی به یک فرهنگ پایدار در دانشگاه‌ها تبدیل شود و دانشجویان هر سال با انگیزه و انرژی بیشتری در این حرکت‌های مردمی شرکت کنند تا شاهد توسعه متوازن و پایدار مناطق محروم کشور باشیم.

انتهای پیام
captcha