به گزارش ایکنا از البرز، بیستودومین جلسه هیأت امنای
دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، روز پنجشنبه، دوم مردادماه با هدف بررسی بودجه سال مالی جدید و تصویب طرحهای راهبردی و توسعهای، با حضور محمدهادی همایون، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی،
علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی کشور، حسین کلانتری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، حجتالاسلام والمسلمین امیر ابراهیمزاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان البرز برگزار شد.
محمدهادی همایون، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه اظهارکرد: بر اساس سنتی که شهید دکتر طهرانچی پایهگذاری کرده بودند، جلسات بررسی بودجه دانشگاه آزاد اسلامی از استان البرز آغاز میشود؛ استانی که همواره در حوزههای مالی، ساختاری و انضباط اداری در زمره موفقترینها بوده است.
وی با تأکید بر چالشهای پیچیده ساختار اداری در دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: ساختار بروکراتیک و در همتنیده سازمانی، یکی از مهمترین موانع توسعه است؛ موضوعی که شهید طهرانچی تا واپسین روزهای حیات خود با آن درگیر بود. اصلاح این ساختار، نیازمند نگاه سیستمی و عزمی جهادی است.
این مسئول ضمن قدردانی از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی البرز، موفقیتهای اخیر در حوزه بودجه و برنامهریزی را مرهون مدیریت مؤثر دکتر کلانتری دانست و تصریح کرد: البرز امروز نهتنها در مسیر مالی پیشروست، بلکه در نگاه تحولی به ساختار دانشگاه نیز گامهای قابلتوجهی برداشته است.
عبور از مدل شهریهمحور؛ گامی به سوی استقلال مالی
در ادامه حسین کلانتری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نیز با اشاره به سیر تحولات دانشگاه در سالهای اخیر، از عبور تدریجی این دانشگاه از مدل شهریهمحور خبر داد و گفت: تجربه دانشگاههای طراز اول جهانی نشان میدهد که بدون درآمدهای پایدار و متنوع، رسیدن به استقلال علمی ممکن نیست. استان البرز نیز در این مسیر، گامهای عملیاتی برداشته است.
وی با اشاره به رشد جمعیت دانشجویی از ۳۴ هزار نفر در سال ۱۴۰۰ به ۵۸ هزار نفر در سال جاری و برنامهریزی برای رسیدن به ۶۶ هزار نفر، از توسعه واحدهای دانشگاهی در فردیس، طالقان، هشتگرد و نظرآباد و همچنین راهاندازی پردیس محمدشهر بهعنوان محورهای توسعه یاد کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با ارائه گزارشی از شاخصهای عملکرد مالی، گفت: در سال جاری، بودجه مصوب استان یک هزار و 300 میلیارد تومان بود که با تحقق یک هزار و 429 میلیارد تومان، رشد ۱۰۸ درصدی ثبت شد. همچنین، با کنترل هزینهها و کاهش آن از ۹۱۲ میلیارد تومان به ۷۴۰ میلیارد تومان، شکاف مثبت درآمد-هزینه ایجاد شد که بسترساز سرمایهگذاری در پروژههای توسعهای خواهد بود.
این مسئول با اعلام پیشبینی بودجه دو هزارو 200 میلیارد تومانی برای سال آینده، بخشی از برنامههای هزینهای را شامل ساخت ساختمان ۱۰ هزار متری آموزشی، توسعه گلخانه هیدروپونیک، راهاندازی کلینیک خودرویی، فعالسازی حوزه دام و طیور در طالقان، تأسیس هنرستان مهارتی، بازسازی رستورانها، احداث مسکن اعضای هیأت علمی و توسعه مراکز فرهنگی، فناوری و کارآفرینی عنوان کرد.
در بخش پایانی نشست، دستورکارهایی در حوزههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، فناوری و خدماتی به تصویب هیأت امنای استان رسید و از مهمترین مصوبات میتوان به موارد زیر اشاره کرد: تأسیس آزمایشگاه پردازش سریع، راهاندازی مرکز تحقیقاتی سبک زندگی اسلامی- یرانی با محوریت خانواده، تأسیس شرکت عمرانی دانشگاهی، ساخت ساختمان آموزشهای کوتاهمدت در کرج، ایجاد گلخانه و درمانگاه در هشتگرد، راهاندازی پروژههای دام، طیور و آبزیان در طالقان، راهاندازی مرکز تولید نان کامل در نظرآباد، بهسازی فضای مسجد دانشگاه و احداث پارک بانوان، تأسیس مرکز ترویج آثار مقام معظم رهبری، تأسیس خانه نشریات دانشجویی و مرکز شهدای دانشجوی استان، ایجاد ۱۰ فضای نوآورانه فناورانه در واحد کرج و بررسی تمدید احکام اعضای کمیسیون دائمی استان.
انتهای پیام