کد خبر: 4294028
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴

البرز با دو نماینده در جمع برترین حافظان دختر کشور

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه البرز با اشاره به موفقیت دو بانوی حافظ قرآن از این استان در مرحله انتخابی اعزام به مسابقات بین‌المللی حفظ قرآن زیر 25 سال گفت: این حضور نشان از ظرفیت‌های درخشان قرآنی در میان بانوان جوان البرزی دارد.

قرآن کریم

حجت‌الاسلام احمد اشرفی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز از برگزاری آزمون انتخابی بانوان حافظ کل قرآن کریم برای اعزام به مسابقات بین‌المللی کشورهای اسلامی خبر داد و اظهار کرد: این آزمون که با هدف شناسایی ظرفیت‌های قرآنی بانوان نخبه زیر ۲۵ سال برگزار شد مسیر حضور نمایندگان شایسته جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی را هموار می‌کند.

وی با اعلام اینکه این آزمون ۱۸ تیرماه به‌صورت برخط و از طریق سامانه مجازی مرکز امور قرآنی برگزار شد، افزود: این دوره از رقابت‌ها اختصاص به حافظان کل قرآن کریم داشت و از میان ده‌ها نفر ثبت‌نام‌کننده، ۱۶ بانوی منتخب از استان‌های مختلف کشور مجوز حضور در مرحله ارزیابی نهایی را دریافت کردند.

اشرفی بیان کرد: شرکت‌کنندگان این مرحله اغلب از رتبه‌داران مسابقات ملی دانش‌آموزی و نوجوانان بوده‌اند که سطح بالایی از مهارت‌های حفظ، تجوید، صوت، لحن و درک مفاهیم را از خود نشان داده‌اند.

به گفته رئیس اداره امور قرآنی اوقاف البرز داوری این مرحله از آزمون، توسط جمعی از اساتید و داوران برجسته کشوری و بین‌المللی انجام شده است. در این میان، نام‌هایی همچون سرکار خانم‌ها معصومه آگاهی، سمانه کوچکی، مرجانه جعفرنیاورانی، مریم منصوریان‌فر و الهام ماندگارمهر به چشم می‌خورد که هر یک سابقه داوری در سطح مسابقات بین‌المللی قرآن را در کارنامه دارند.

این مسئول گفت: از استان البرز، دو بانوی حافظ کل قرآن به نام‌های نادیا عابدینی و مطهره میرزایی در این مرحله حضور داشتند که هر دو از چهره‌های درخشان قرآنی استان هستند.

وی حضور این دو حافظ را نشانه رشد کمی و کیفی فعالیت‌های قرآنی در البرز دانست و تأکید کرد: اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز با تمام توان در مسیر حمایت، شناسایی و ارتقای استعدادهای قرآنی به‌ویژه در میان بانوان جوان حرکت می‌کند و حضور بانوان قرآنی در تراز ملی و بین‌المللی را افتخاری برای استان می‌داند.

اشرفی در پایان با اشاره به بُعد بین‌المللی این آزمون گفت: برگزاری چنین رقابت‌هایی در سطح کشور نه‌تنها بستر رشد بانوان حافظ قرآن را فراهم می‌کند، بلکه می‌تواند زمینه‌ساز توسعه دیپلماسی فرهنگی و قرآنی جمهوری اسلامی ایران در عرصه جهانی باشد. امروز بانوان ایرانی در تراز بالای علمی و دینی ایستاده‌اند و حضور آنان در رقابت‌های قرآنی بین‌المللی، پیام‌آور معرفت، اخلاق و هویت قرآنی ملت ایران به جهانیان خواهد بود.

انتهای پیام
captcha