کد خبر: 4289214
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس:

نیروهای مسلح ایران خیال تعرض را از ذهن دشمن پاک می‌کند

علیرضا عباسی با اشاره به واکنش قاطع نیروهای مسلح در پاسخ به تحرکات مشکوک و تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، با برخورداری از دانش بومی، تکنولوژی‌های نوین دفاعی، اشراف اطلاعاتی و روحیه شهادت‌طلبی، هرگز اجازه نخواهند داد که دشمن خیال تعرض به امنیت ملی را در ذهن خود پرورش دهد.

علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی

علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با بیان اینکه اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی مصداق بارز جنایت جنگی و نقض فاحش اصول بنیادین حقوق بشر است، اظهار کرد: حملات کور و بی‌هدف به مناطق مسکونی، خوابگاه‌ها، بیمارستان‌ها و خانه‌هایی که زنان، کودکان و سالخوردگان بی‌دفاع در آن حضور داشتند، نشان داد که این رژیم نه‌تنها به هیچ معاهده بین‌المللی پایبند نیست، بلکه در عمل، از جنون جنگی بهره می‌برد که امنیت منطقه را با خطر جدی مواجه کرده است.

وی با اشاره به واکنش سریع و قاطع نیروهای مسلح کشورمان در پاسخ به تحرکات مشکوک و تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی تصریح کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، با برخورداری از دانش بومی، تکنولوژی‌های نوین دفاعی، اشراف اطلاعاتی و روحیه شهادت‌طلبی، هرگز اجازه نخواهند داد که دشمن خیال تعرض به امنیت ملی را در ذهن خود پرورش دهد.

این مسئول بیان کرد: پیامی که اقدامات اخیر به دشمنان و دوستان ایران ارسال کرد، این بود که جمهوری اسلامی ایران نه آغازگر جنگ است، نه تسلیم تهدید؛ بلکه کشوری مستقل، مقتدر و عقل‌مدار است که همواره در چارچوب منافع ملی و قواعد انسانی، دفاعی بازدارنده و مقتدرانه را دنبال می‌کند.

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس با اشاره به پیامدهای ژئوپلیتیکی واکنش ایران تأکید کرد: بی‌تردید اقدام اخیر نیروهای مسلح کشورمان تنها یک پاسخ نظامی به تجاوزات دشمن نبود، بلکه آغازگر یک دکترین امنیتی نوین در منطقه بود که محور آن براساس «امنیت جمعی، بازدارندگی هوشمند و استقلال راهبردی» استوار است.

وی با بیان اینکه تهدیدات اخیر، مرز میان ادعا و واقعیت را در قدرت دفاعی ایران مشخص کرد، ادامه داد: سال‌ها تلاش برای ارتقای توان موشکی، پدافندی، سایبری و اطلاعاتی در ساختار نیروهای مسلح کشور، امروز به ثمر نشسته است و دشمنان ایران، حالا بیش از همیشه می‌دانند که با کشوری مواجه هستند که هرگز قابل تحقیر، تطمیع یا تهدید نیست.

عباسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیوند ریشه‌ای قدرت دفاعی کشور با ارزش‌های انقلابی و جهاد، بیان کرد: آنچه امروز در قالب پاسخ‌های قاطع نظامی ایران مشاهده می‌شود، در امتداد خون پاک شهیدانی چون همت، باکری، صیاد شیرازی، حاج قاسم سلیمانی و هزاران دلاور خط مقدم است که جان خود را برای عزت این خاک فدا کردند.

وی تصریح کرد: نیروهای مسلح ما نه‌فقط یگان‌های نظامی، بلکه بخشی از فرهنگ، هویت و اراده مردم ایران‌ هستند. این پیوند میان ملت و ارتش، میان روحیه جهادی و فناوری نظامی، مزیت استراتژیک بی‌نظیری است که موجب موازنه قدرت در منطقه شده است.

امنیت نتیجه وحدت ملی و رهبری حکیمانه است

عباسی همچنین با اشاره به نقش بی‌بدیل رهبری در هدایت راهبردی نیروهای مسلح اظهار کرد: هدایت‌های حکیمانه مقام معظم رهبری در حفظ انسجام نیروهای دفاعی و امنیتی کشور، ضامن آرامش امروز ایران است. اگر این رهبری نبود، امروز با تهدیدهای گسترده‌تری مواجه بودیم. 

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس با بیان اینکه امنیت ایران امروز حاصل فداکاری فرزندان این سرزمین در ارتش، سپاه، بسیج و نهادهای امنیتی است، گفت: بر ما واجب است که قدردان این نعمت بزرگ باشیم. امروز بیش از هر زمان دیگر، حفظ امنیت کشور نیازمند همدلی، اعتماد عمومی و انسجام همه‌جانبه میان مردم، مسئولان و نیروهای دفاعی است. ما نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نیز تمام توان خود را برای حمایت از امنیت ملی و پاسداشت جایگاه نیروهای مسلح کشور به‌کار خواهیم بست.

انتهای پیام
captcha