کد خبر: 4285509
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷

تشکیل تمدن نوین اسلامی افق نهایی نظام جمهوری اسلامی ایران است

امام جمعه ماهدشت گفت: هدف نهایی نظام جمهوری اسلامی، ساختن تمدنی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی، عدالت و معنویت است که همه دستگاه‌ها و نهادها باید در تحقق آن نقش ایفا کنند.

حجت الاسلام علی رادمرد امام جمعه ماهدشت
به گزارش ایکنا از البرز، حجت‌الاسلام علی رادمرد، امام جمعه ماهدشت، روز جمعه نهم خردادماه در خطبه‌های نماز جمعه با تأکید بر آموزه‌های قرآن کریم، ایجاد اختلاف و تفرقه را یکی از بزرگ‌ترین توطئه‌های شیطان علیه انسان‌ها دانست و اظهارکرد: طبق آیات قرآن، دشمنی و تفرقه از جمله راهکارهای شیطان برای ایجاد فساد در روابط و تعاملات انسانی است و این موضوع آسیب‌های فراوانی به جامعه وارد می‌کند.
 
وی افزود: در نقطه مقابل این توطئه‌ها، اتحاد، همدلی، برادری و مهرورزی از اهداف والای پیامبران و رهبران الهی بوده است؛ اهل بیت (ع) نماد حق مطلق هستند و اجتماع حول محور حق، موجب از بین رفتن پراکندگی‌ها و اختلافات می‌شود.
 
این مسئول همچنین ضرورت تبیین دقیق اهداف انقلاب اسلامی و حرکت مستمر در مسیر ولایت فقیه را یادآور شد و گفت: امام خمینی (ره) با بهره‌گیری از ایمان و باور عمیق مردم، دین و احکام الهی را تقویت کرد و با همراهی ملت، انقلاب را به پیروزی رساند. او «قیام برای خدا» را معنا کرد و آن را در میدان عمل به ثمر رساند. بنابراین، همه اقدامات و حرکت‌ها باید در همین جهت و چارچوب باشد تا قیام به نتیجه نهایی و مطلوب برسد.
 
امام جمعه ماهدشت گفت: این مسیر در دوران رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، با قدرت و قوت بیشتری دنبال شده و خواهد شد.
 
وی با اشاره به اینکه انقلاب و نظام اسلامی، مراحل ابتدایی یک فرآیند تاریخی هستند، گفت: امروز در مرحله‌ای قرار داریم که به آن «دولت اسلامی» گفته می‌شود، مرحله‌ای که شامل تمامی ارگان‌ها و نهادها می‌شود و هدف نهایی ما، تشکیل تمدن نوین اسلامی است.
 
امام جمعه ماهدشت در ادامه به موضوع اجرای قانون عفاف و حجاب پرداخت و بیان کرد: هدف اصلی انقلاب اسلامی، استقرار اسلام و تقویت ارزش‌ها و اهداف اسلامی است. قانون اساسی کشور نیز بر همین مبنا نوشته شده و شورای نگهبان به عنوان نگهبان قانون اساسی و شریعت عمل می‌کند. در رأس نظام نیز ولی فقیه قرار دارد که دستورات ایشان هم از نظر شرعی و هم قانونی لازم‌الاجراست.
 
رادمرد ادامه داد: اگرچه نمی‌توان گفت هیچ توجهی به جهت‌گیری‌های اسلامی نشده، اما عملکرد برخی دستگاه‌ها در این زمینه قابل نقد و دارای اشکالات است.
 
وی با انتقاد از عدم اجرای کامل قانون عفاف و حجاب گفت: قانونی تصویب شد، اما به دلایل مختلف اجرایی نشد. حتی اگر فرض کنیم این قانون کامل نیست، بهتر است قانون بد اجرا شود تا آنکه بی‌قانونی حاکم باشد. یک سال از تصویب قانون گذشته و هنوز جایگزینی ارائه نشده است. اکنون به جای اجرای قانون، شاهد رهاشدگی و وادادگی هستیم.
 
امام جمعه ماهدشت اضافه کرد: شورای عالی امنیت ملی هم جلوی اجرای قانون را گرفته که به نظر می‌رسد ناشی از خطای محاسباتی باشد، اما پرسش این است که اگر قانون اجرا نشود، چه کسی پاسخگوی این وضعیت خواهد بود؟ آیا ضررهای فرهنگی ناشی از ترویج بی‌حجابی و برهنگی جبران‌پذیر است؟ وقتی یک مسأله غلط فرهنگی ریشه دواند، توقف آن بسیار دشوار خواهد بود.
 
این مسئول تأکید کرد: دشمن با ایجاد خطاهای محاسباتی و هزینه‌های توهمی، پیروز میدان شده است. با وجود تأکیدات رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴۰۱، هیچ اقدام فرهنگی و نظارتی مؤثری در این زمینه صورت نگرفته است. این مشکلات ناشی از نبود یک قانون جامع و همه‌جانبه است و امیدواریم مسئولان هرچه زودتر وارد عمل شوند.
 
امام جمعه ماهدشت در پایان به برنامه‌های ویژه عید غدیر اشاره کرد و از دوستداران اهل بیت خواست سیاه‌پوشی‌های محرم را زودتر از ۲۵ ذی‌الحجه آغاز نکنند و جشن‌ها و مراسم را حول محور ولایت برگزار کنند. 
 
 
 
 
انتهای پیام
captcha