کد خبر: 4284092
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
حجت‌الاسلام کاظم شکری:

مساجد باید به پایگاه تحول فرهنگی تبدیل شوند

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد البرز گفت: اگر زیرساخت‌های لازم برای کانون‌های فرهنگی هنری فراهم شود، این پایگاه‌ها می‌توانند در خط مقدم ارتقای فرهنگ عمومی در محلات قرار گیرند.

حجت الاسلام کاظم شکری مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز

به گزارش ایکنا از البرز، حجت‌الاسلام کاظم شکری، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد البرز، روز پنجشنبه، یکم خردادماه در نشست صمیمانه‌ای با مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان برگزار شد، گفت: در طول بیش از یک دهه گذشته، طرح‌های مؤثر و متنوعی در حوزه‌های فرهنگی و هنری با محوریت مساجد اجرایی شده که نقش قابل‌توجهی در تقویت هویت دینی، ارتقای فرهنگی محلات و جذب نوجوانان به فضای مسجد داشته است.

وی با تأکید بر اینکه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بازوان فرهنگی انقلاب اسلامی در بطن جامعه هستند، خاطرنشان کرد: مطالبات این کانون‌ها در امتداد اهداف بلند نظام و متناسب با راهبردهای فرهنگی کشور است و ضروری است در فرآیندهای تصمیم‌سازی به‌ویژه در سطح مجلس شورای اسلامی به آن توجه شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد البرز با اشاره به برخی مصوبات مهم فرهنگی در سطح استان، افزود: در آستانه سوم خرداد و سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر، برنامه‌های گسترده‌ای با محوریت مناطق محروم و با مشارکت فعال کانون‌های فرهنگی هنری در دستور کار قرار دارد که با همکاری استانداری البرز و فرمانداری‌ها اجرایی خواهد شد.

این مسئول با اشاره به نیاز مبرم برخی مناطق به امکانات اولیه فرهنگی ادامه داد: اگرچه در شهرستان‌های چهارباغ و نظرآباد اقدامات مناسبی در راستای تأمین زیرساخت‌های فرهنگی انجام شده، اما همچنان در شهرستان کرج با چالش جدی کمبود امکانات فرهنگی در مساجد مواجه هستیم که این مسئله می‌تواند بر کیفیت فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی اثر منفی بگذارد.

شکری تأکید کرد: مأموریت کانون‌ها ذاتی مسجد است و هرگونه فعالیت باید در بستر مسجد و با نگاه مسجدمحور طراحی شود. این مهم، نیازمند تعامل مستمر و هم‌افزایی نهادهایی همچون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری‌ها، و نمایندگان مجلس است.

شکری در پایان عنوان کرد: مهم‌ترین نیاز امروز کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، تقویت زیرساخت‌ها، تثبیت بودجه‌ مشخص فرهنگی، و فراهم‌سازی شرایط رشد و پیشتازی برنامه‌های هنری متناسب با زیست‌بوم فرهنگی هر منطقه است. اگر نهادهای تصمیم‌ساز به این موضوع با جدیت ورود کنند، مساجد می‌توانند به مراکز الهام‌بخش در حوزه فرهنگ عمومی تبدیل شوند.

انتهای پیام
captcha