کد خبر: 4277878
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲

مدارس فرسوده کرج باید تا قبل از مهرماه نوسازی شود

سرپرست فرمانداری کرج بر لزوم توجه به توسعه فضای آموزشی، تبدیل به احسن کردن مدارس دارای ارزش اقتصادی و نوسازی مدارس فرسوده تأکید کرد.

مدارس فرسوده

به گزارش ایکنا از البرز به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه کرج، مهدی مهرور، سرپرست فرمانداری کرج، روز سه‌شنبه، دوم اردیبهشت ماه در شورای آموزش و پرورش شهرستان کرج با تبریک روز معلم، بر ضرورت گرامیداشت این روز و حفظ شأن معلمان تأکید کرد و گفت: کشوری پیشرفت نمی‌کند مگر به معلمانش احترام بگذارد.

وی ساخت مدرسه را یک اقدام خیر آموزشی و اجتماعی دانست و افزود: مدیران و شهرداران مردمی هستند و بر مشکلات و نقاط قوت منطقه خود مسلط‌اند. همه مردم باید به رشد آموزش و پرورش کمک کنند.

مهرور با اشاره به ضرورت تأمین مالی برای رفع مشکلات مدارس، گفت: مدارسی که ارزش اقتصادی دارند، باید تبدیل به احسن شوند تا از درآمد حاصل از هر یک مدرسه برای ساخت چند مدرسه جدید استفاده شود.

این مسئول همچنین بر لزوم استحکام‌بندی مدارس قدیمی تأکید کرد و خواستار شناسایی این مدارس توسط روسای نواحی شد و نوسازی آنها تا پیش از مهر ۱۴۰۴ شد.

مهرور با بیان اینکه اگر پرورش در مدارس درست باشد، جامعه درست می‌شود، بر ضرورت نگاه ویژه به حوزه پرورش و مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: هر اتفاق درستی در جامعه با پرورش درست رقم می‌خورد. استان البرز عصاره کشور است و اگر حال کرج خوب باشد، حال کشور خوب می‌شود.

وی استفاده از ظرفیت خیرین را یکی از راه‌حل‌های توسعه فضای آموزشی عنوان کرد و افزود: بسیاری از اقداماتی که دولت نتوانسته انجام دهد، مردم به راحتی انجام می‌دهند. هرجا به مردم تکیه کنیم، کارها به درستی پیش می‌رود.

این مسئول ساخت مدرسه را یک تکلیف شهروندی، اخلاقی و اجتماعی دانست و از شهرداران خواست تا به توسعه فضای آموزشی توجه بیشتری کنند.

وی در پایان با تأکید بر اولویت توسعه فضای آموزشی، گفت: اولویت ما در همه امور، توسعه آموزش است. دانش‌آموزان باید سفیران فرهنگی و الگوی رفتاری اسلامی-ایرانی باشند.

خبرنگار: الناز دادمهر

انتهای پیام
captcha