کد خبر: 4277639
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴

ثبت‌نام ۳۳۲ حافظ قرآن در البرز برای دریافت مدرک تخصصی

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز از ثبت‌نام ۳۳۲ نفر در بیستمین دوره آزمون‌های تخصصی حفظ قرآن کریم خبر داد و گفت: این آمار نشان‌دهنده علاقه‌مندی چشمگیر مردم استان به مفاهیم و فعالیت‌های قرآنی است.

قرآن کریم

جواد ملازاده، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز از استقبال حافظان قرآن برای حضور در بیستمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم خبر داد و گفت: 332 نفر از حافظان البرزی در این دوره ثبت‌نام کرده‌اند که این میزان مشارکت، گویای ظرفیت ارزشمند قرآنی استان و علاقه‌مندی اقشار مختلف به فعالیت‌های تخصصی در حوزه حفظ قرآن کریم است.

وی با اشاره به روند ثبت‌نام این دوره از آزمون‌ها افزود: فرآیند نام‌نویسی از اسفندماه سال ۱۴۰۳ آغاز و تا روزهای ابتدایی فروردین‌ماه سال جاری ادامه یافت. در این مدت، علاقه‌مندان با مراجعه به سامانه مربوطه، آمادگی خود را برای حضور در آزمون اعلام کردند. از میان ثبت‌نام‌کنندگان، 245 نفر خانم و مابقی آقا هستند.

ملازاده با تاکید بر اهمیت این آزمون‌ها، بیان کرد: این ارزیابی‌ها در سطوح مختلفی از حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء تا حفظ کل قرآن کریم برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان پس از کسب نمره لازم، موفق به دریافت مدرک تخصصی معتبری خواهند شد که از سوی سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز امور قرآنی کشور اعطا می‌شود.

وی ادامه داد: مرحله نخست آزمون کتبی، روز جمعه ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸:۳۰ صبح، به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود که تمهیدات لازم برای برگزاری مطلوب آزمون در محیطی آرام و با رعایت ضوابط و استانداردهای ارزیابی فراهم شده است.

رئیس اداره امور قرآنی البرز همچنین در خصوص مراحل بعدی آزمون‌ها توضیح داد: افرادی که در آزمون کتبی موفق به کسب حد نصاب علمی شوند، به مرحله شفاهی دعوت خواهند شد که این مرحله در تیرماه برگزار می‌شود. همچنین، برای آن دسته از داوطلبانی که امکان حضور در آزمون شفاهی مرحله اول را نداشته باشند، نوبت دوم در اواخر مهرماه یا اوایل آبان‌ماه در نظر گرفته شده است تا فرصت برابر برای ارزیابی تمامی شرکت‌کنندگان فراهم شود.

ملازاده با اشاره به نقش راهبردی این آزمون‌ها در شناسایی و ارتقای سطح علمی حفاظ قرآن افزود: برگزاری چنین برنامه‌هایی، نه‌تنها به تقویت انگیزه میان حافظان می‌انجامد، بلکه زمینه‌ساز تربیت اساتید، مربیان و مروجان توانمند قرآنی در استان‌ها خواهد بود. 

وی در پایان از تمامی نهادها، مؤسسات قرآنی و فعالان فرهنگی که در مسیر اجرایی شدن این طرح همکاری داشته‌اند، قدردانی کرد و گفت: امیدواریم با استمرار چنین برنامه‌هایی، بستر شکوفایی استعدادهای قرآنی در اقصی نقاط کشور بیش از پیش فراهم شود.

انتهای پیام
captcha