کد خبر: 4266807
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۳

رهایی یک محکوم به قصاص به شرط ساخت مدرسه در نظرآباد

رئیس‌کل دادگستری استان البرز گفت: در یک پرونده قصاص نفس، اولیای‌دم دقایقی پیش از اجرای حکم به شرط ساخت مدرسه توسط محکوم، از حق خویش گذشتند.

آزادی زندانی

به گزارش ایکنا از البرز به نقل از روابط عمومی دادگستری البرز، حسین فاضلی‌هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام یک مورد گذشت اولیای‌دم در پرونده قصاص نفس، گفت: در این پرونده، متهم در هنگام وقوع قتل ۵۹ ساله بود در نتیجه خشم و عصبانیت آنی مرتکب قتل جوان ۲۷ ساله‌ای می‌شود، پس از بازداشت و در همه فرآیندهای دادرسی قرار بود، امروز حکم قصاص اجرا شود.

وی تصریح کرد: اما در لحظه آخر و پای چوبه دار، با گذشت اولیای‌دم به شرط «ساخت مدرسه در نظرآباد»، این شرط با پذیرش از جانب متهم منجر به توقف اجرای حکم شد.

رئیس‌کل دادگستری استان البرز عنوان کرد: محکوم در این پرونده با پذیرفتن این شرط، مقرر شده با فروش بخشی از دارایی خود، عوائد آن را صرف ساخت مدرسه کند و با گذراندن جنبه عمومی جرم به تشخیص دادگاه از زندان آزاد شده و به جامعه بازگردد.

وی از ایثار و گذشت اولیای‌دم در این پرونده قصاص و چندین پرونده دیگر که عوائد ناشی از شروط تعیین شده برای صرف نظر کردن از حق قصاص، صرف امور عام المنفعه شده است تقدیر کرد.

رئیس‌کل دادگستری استان البرز متذکر شد: در سال جاری در یک پرونده که قاتل برای ۱۹ سال در زندان و در انتظار اجرای حکم بود با گذشت اولیای‌دم به شرط اینکه مبلغ ۴۵ میلیارد ریال جمع‌آوری شده برای اخذ رضایت، صرف آزادی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد شود از حق خویش گذشتند و در نتیجه علاوه بر محکوم به قصاص، ۴۵ زندانی دیگر پس از سال‌ها از حبس رهایی یافتند.

انتهای پیام
captcha