کد خبر: 4263281
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۴

البرز، میزبان جشن ملی چندقلوها؛ سرمایه‌های آینده ایران حمایت می‌شوند

مدیرکل بهزیستی البرز گفت: خانواده‌های چندقلو سرمایه‌های ارزشمند جامعه هستند که باید در راستای تحقق شعار «ایران جوان» از تمامی حمایت‌ها برخوردار شوند.

جشن ملی چندقلوها

به گزارش ایکنا از البرز، به مناسبت دومین روز از برنامه‌های گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی، روز شنبه، 13 بهمن ماه جشن ملی چندقلوها با شعار «آرزوی ایران جوان، حمایت از خانواده‌های دارای چندقلو» در استان البرز برگزار شد.

وجیهه محمدی‌فلاح، مدیرکل بهزیستی البرز در این مراسم با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در خصوص اهمیت افزایش جمعیت جوان و پویا، اظهارکرد: جمعیت جوان، نیروی انسانی کارآمد و پویا، اساس پیشرفت و توسعه پایدار کشور است. حمایت از خانواده‌هایی که فرزند چندقلو دارند، باید در اولویت سیاست‌های اجتماعی قرار گیرد تا آینده‌ای روشن برای نسل‌های آینده کشور تضمین شود.

وی افزود: جمعیت جوان به‌عنوان یکی از ارکان اصلی در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور شناخته می‌شود. بنابراین، حفظ و تقویت این جمعیت از طریق حمایت از خانواده‌ها و افزایش نرخ تولد، امری ضروری است. از این‌رو، حمایت از خانواده‌هایی که دارای فرزندان چندقلو هستند، به‌عنوان یک اولویت اجتماعی، می‌تواند گامی مؤثر در راستای تحقق این هدف باشد.

مدیرکل بهزیستی استان البرز با اشاره به نقش مهم این سازمان در حمایت از خانواده‌های چندقلو گفت: در بهزیستی استان البرز، تمام تلاش خود را برای حمایت از این خانواده‌ها به‌کار گرفته‌ایم تا علاوه بر حمایت‌های مالی، بستری مناسب برای رشد و تربیت فرزندان آن‌ها فراهم کنیم. شعار ما در این زمینه «ایران جوان» است و هدف ما این است که از این طریق به تحقق سیاست‌های کلان کشور در خصوص افزایش جمعیت و حمایت از خانواده‌ها کمک کنیم.

این مسئول با تاکید بر اینکه خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو از خدمات متنوعی برخوردار هستند، اظهارکرد: این خدمات شامل مستمری ماهیانه، کمک‌های معیشتی، خدمات مشاوره‌ای، مددکاری، وام اشتغال و آموزش مهارت‌های زندگی است. این اقدامات به‌ویژه برای خانواده‌هایی که در تربیت و نگهداری فرزندان چندقلو با چالش‌هایی مواجه هستند، اهمیت بسیاری دارد. هدف ما این است که این خانواده‌ها از کمک برای پرورش فرزندانشان محروم نباشند.

محمدی‌فلاح در ادامه به بسته‌های حمایتی ویژه‌ای که برای خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو در نظر گرفته شده، اشاره کرد و افزود: مستمری ماهیانه‌ای بین دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومان تا سه میلیون و ۱۲۰ هزار تومان بسته به ابعاد خانوار به این خانواده‌ها پرداخت می‌شود. علاوه بر این، خانواده‌ها از خدمات ویژه‌ای مانند مشاوره‌های روان‌شناختی و اجتماعی نیز بهره‌مند می‌شوند تا بتوانند با چالش‌های ناشی از تربیت فرزندان چندقلو به‌خوبی کنار بیایند.

مدیرکل بهزیستی استان البرز توضیح داد: در حال حاضر، ۵۷۶ خانواده دارای فرزند دوقلو، ۶۰ خانواده دارای فرزند سه‌قلو و ۲ خانواده دارای فرزند چهارقلو در استان البرز از خدمات این سازمان بهره‌مند هستند. این نشان می‌دهد که خانواده‌های چندقلو به‌عنوان یکی از گروه‌های اجتماعی مهم و سرمایه‌های آینده کشور، نیازمند حمایت‌های ویژه هستند.

وی در پایان بیان کرد: در دنیای امروز، چالش‌های اقتصادی و اجتماعی بسیاری وجود دارد که می‌تواند فشار مضاعفی بر خانواده‌های دارای فرزند چندقلو وارد کند. بنابراین، نهادهای دولتی و غیردولتی باید به‌طور هم‌افزا و مؤثر با یکدیگر همکاری کنند تا این خانواده‌ها در مسیر تربیت و رشد فرزندانشان به‌ویژه در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و روان‌شناختی یاری شوند.

این جشن ملی علاوه بر معرفی خدمات حمایتی بهزیستی، فرصتی را فراهم آورد تا مسئولان و کارشناسان در خصوص سیاست‌های کلان کشور برای افزایش جمعیت و حمایت از خانواده‌ها گفت‌وگو کنند. 

 

 

 

انتهای پیام
captcha